Pošto je otkriveno da je Svetlana najavila da će Draganu saopštiti da ima drugu vezu i da želi razvod Dragan je suprugu Svetlanu ubio i zakopao u voćnjaku firme
Dragan Zolnajić (53) ubio je svoju suprugu i njen leš sakrio
u šahti u voćnjaku, na takozvanom salašu između Subotice i Palića, koji pripada porodici supruga pevačice Darie Stanojević Vujović.


Kako “Blic” saznaje, Zolnajić koji je pucnjem u glavi presudio i sebi pre tri dana u podrumu kuće bivšeg zeta u subotičkom naselju Aleksandrovo, bio je zaposlen u firmi koja je uzgajala
i prodavala jabuke iz tog voćnjaka. Zolnajić je ranije čak bio direktor te firme, ali je kasnije
razrešen sa funkcije, a nastavio je da radi organizaciju posla. Na imanju se nalazi i kuća u kojoj pevačicina porodica povremeno boravi, ali u vreme zločina nikoga nije bilo u voćnjaku.

Komšije su "Blicu" ispričale da su Dragan i Svetlana živeli dobro, sve dok je on imao dobar posao. Kad su počeli finansijski problemi, počeli su i problemi u braku, pričaju ljudi koji su ih oboje poznavali.
Istraga o ubistvu i samoubistvu u Subotici vodi se u pravcu ljubomore i porodičnog nasilja pošto je otkriveno da je Svetlana najavila da će Draganu saopštiti da ima drugu vezu i da želi razvod. Nakon toga, od petka 16. novembra njoj se gubi svaki trag, a Dragan članovima porodice, sve do 20. novembra, kada je i sam nestao, govori da je njegova žena otišla u posetu ćerki u Novi Sad.
Pretpostavlja se da je Zolnajić svoju ženu ubio upravo tog 16. novembra, a njen leš je u šahti na salašu prekrio ćebadima i džakovima jabuka. Nakon njegovog samoubistva policija je krenula u opsežnu potragu za Svetlanom i na imanju gde je on radio jedan od policajaca ugledao je deo noge ispod džakova. Rezultati obdukcije će razjasniti kako je žena ubijena, a prema nezvaničnim informacijama suprug joj je pucao u grudi.

Izvor: blic.rs 


❮ Nazad