Kupila je 3 luks stana u Beogradu na vodi, živi u karingtonkama, a kupuje na recku: Viki Miljković..
Viki Miljković kupila je tri stana na Beograd na vodi, ali se još nije preselila u novi kompleks luksuznih zgrada. Pjevačica godinama živi na Bežanijskoj kosi sa suprigom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejem.

Komšinica s kojom se Miljkovićeva druži imala je samo riječi hvale.
“Odlična je komšinica. Ne ponaša se kao zvijezda, potpuno se normalno ponaša. Moja djeca se druže sa njenim sinom. Andrej je divno i lijepo vaspitano dijete. Viki je kao sav normalan svijet. $Ide nenašminkana, ode u nabavku, svima se uvijek javi. Nas dvije često pijemo kafu, baš je prijatna i ljubazna žena. Izlazimo jedna drugoj u susret kada treba djeca da nam se pričuvaju”, kaža pjevačicina prva komšinica.
Međutim, druga komšinica kaže da je ne viđa.
“Vikendom je uglavnom viđam kada dođe s mužem s puta. Potpuno normalno se ponaša, mada je bez šminke neprepoznatljiva”, kaže gospođa.
Prodavačice iz obližnjeg marketa kažu da sa pjevačicom imaju samo pozitivna iskustva i da o njoj misle sve najbolje.
“Viki obožavam, najviše mi se kod nje sviđa jer je prava žena iz naroda. U ovom kraju žive mnogi bogataši koji su umišljeni, ali ona ne gleda ljude sa visine. Priča sa nama kao da smo iz istog staleža. Porazgovara sa nama i nasmije se. Često u prodavnicu dolazi i žena koja radi kod nje, njena kućna pomoćnica i ona je fina”, kaže kasirka Violeta.
Prodavačica Milka 16 godina radi u marketu u blizini pjevačicine kuće. Koliko voli Viki toliko i njenog sina Andreja.
“Jedan njen gest me je oduševio. Vidim ja njenog sina Andreja kako nosi veliku lizalicu i u njoj mnogo manjih lizalica. Pitam ja Viki gdje je to kupila jer mi se mnogo dopalo, a ona meni kaže
da je to kupila u fri šopu i kaže mi: Ne brinite se, čim budem ponovo išla, ja vama donosim”.
Prošlo je mjesec dana, kad dolazi Andrej u prodavnicu i kaže: Baba Milka, ovo je mama kupila za vašeg unuka. Predivna žena. Ona i žena Saše Popovića su normalne žene. Sa njima pričamo o kuhanju, o djeci o svemu. Kad Viki ima koncert, njen muž nam uvijek ostavi karte”, ispričala je Milka.

Njena koleginica otkriva da je sa pjevačicom imala poseban dogovor oko kupovine u prodavnici.
“Žena koja je radila kod nje, njena bivša kućna pomoćnica, stalno je kupovala kod mene i šta god da uzme, ja joj to pišem. Tako sam se dogovorila sa Viki. Ona to meni plati poslije tri dana, nekad poslije deset, a nikada nije ostala dužna”, rekla je prodavačica.

Izvor: hvestinove.org❮ Nazad