Spekuliše se da se razvode zbog voditeljke: Jovana Joksimović se oglasila: Progovorila o Severini i Igoru
Hrvatska pevačica navodno je ostavila muža zbog poznate voditeljke,
a paparaco ih je uslikao u Zagrebu kako uživaju u ljubavi... Ko tu koga laže i zbog čega? Vest da se Severina i Igor Kojić razvode zbog voditeljke Jovane Joksimović odjeknula je kao bomba, a TV zvezdi
zbog ove informacije nimalo nije prijatno.


Naime, Dragan Kojić Keba navodno je pozvao na slavu Željka i Jovanu Joksimović, a kada je Sevka to čula, spakovala je kofere i pobjegla u Zagreb. Kako tvrde pojedini mediji, ona ne podnosi srpsku voditeljku jer je u jednoj od svojih emisija spomenula njenu majku.
Kada smo kontaktirali s Jovanom da prokomentariše ove tvrdnje, Joksimovićeva je s osmijehom rekla:
- Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentarisala, razumite me - rekla je ona za „Alo!“
Priču o razvodu Severine i Igora dodatno je podgrijala činjenica da se hrvatska pop zvijezda nije pojavila na koncertu Dragana Kojića Kebe, gdje je trebalo da nastupi kao gost.
S druge strane, da bi dodatno zaintrigirala javnost, Severina je objavila na svom Instagram profilu fotografiju nastalu na Zanzibaru i tako otkrila da su se ona i njen partner Igor Kojić vjenčali po treći put obredom
afričkog vjenčanja, 2016. godine, na egzotičnom putovanju.

Sve u svemu, Severini očigledno nije bilo posvećeno dovoljno pažnje kada je imala p*rno-afere prije nekoliko mjeseci, pa je sada došlo vrijeme da se razvede po ko zna koji put..

Izvor: ekskluziva.ba


❮ Nazad