Da li ste se ikada zapitali koliko su zaradile naše najveće zvezde? Najpoznatiji sajt na svetu izvagao koliko je teška srpska estrada, evo koliko vrede Ceca, Brena, Karleuša, Šaban..
Sajt "Celebritynetworth" bavi se zaradom i imovinskim stanjem poznatih ličnosti. On je nedavno objavio i podatke o zvezdama sa domaće estrade. Među najbogatijima su najbolje kotirane zvezde folk muzke. Predstavljamo vam listu najbogatijih zvezda sa naše scene:

5. Lepa Brena - 16 miliona dolara. Sajt navodi da je Brena najprodavanija pjevačica u bivšoj Jugoslaviji
koja je prodala više od 40 million ploča. a sajtu piše da je ona sem što je pjevačica i glumica, kao i uspješni menadžer.4. Šaban Šaulić - 20 miliona dolara. Sajt piše da je snimio 30 albuma, kao i da je oženjen Gordanom za koju je napisao i pesmu, kao i da ima sina i dve ćerke.


3. Dragana Mirković - 30 miliona dolara! Ona je jedna od najuspešnijih pevačica u bivšoj jugoslaviji, a popularna je u Bugarskoj i Rumuniji. Sajt navodi da je udata, da ima dvoje dece, kao i da je vlasnik televizije. 

2. Jelena Karleuša - 40 miliona dolara. Jelena, kako piše sajt, sem što je veoma poznata balkanska
pevačica, borac za ljudska prava i kolumnistkinja, kao i da je udata za fudbalera Duška Tošića.1. Svetlana Ceca Ražnatović - 80 miliona dolara. Prema Celebritynetworth, Ceca je na prvom mjestu po zaradi i jedna je od najpopularnijih pjevačica u regionu od 1988.Izvor: ekskluziva.ba

 


❮ Nazad