SNEŽANA ĐURIŠIĆ UŽIVA PORED MLAĐEG DEČKA: Ne smeta mi razlika u godinama, on je zreliji od mene
Pevačica Snežana Đurišić prošla je kroz veoma bolan životni period, nakon što je njen suprug iznenada preminuo. Uplovila
je u novu vezu sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a sada je otkrila da joj ni najmanje ne smeta to što je partner mlađi od nje


- Ja sam žena koja je potpuno ostvarena u svim segmentima tog materijalnog.
Nisam milijarderka, ali mi je dovoljno svega toga što imam. A onda mi se posle svega dogodila ljubav, idealnije ne postoji. Sve ono što podleže reči materijalno je kratkog daha i to ne može da opstane. U sve u šta čovek ulazi radi materijalnog radi interesa koji nije ljubav, ne može da opstane, to tvrdim. Ako imaš sreće da te Bog pogleda desiti se ljubav - rekla je pevačica u "Magazinu In" i dodala:

- Nikad ne reci nikad. Uvek sam bila otvorena ali isključivo za ljubav, nikakva druga kombinacija
me nije interesovala u to neko vreme koje je došlo posle odlaska mog muža sa ovog sveta. Priželjkivala sam da mi se desi ljubav, da nekog volim, nisam verovala da će se to dogoditi, ali hvala Bogu dogodilo se. Mogu samo da posavetujem da se nikad ne kaže nikad. Ja sam neko ko je folirao da nemam ništa protiv toga da žena bude starija od muškarca. Mislila sam da to nije normalno. Meni se desilo upravo to - kaže Snežna.

Folkerka je poručila da je uprkos razlici u godinama, i tome što je mlađi, njen partner zreliji.
- Moj partner je pet godina mlađi i u našoj vezi je on taj koji je zreliji. Ta neka granica je bezveze, naravno ne treba preterivati, ali je najvažnije da se razumeju, da se poštuju i da su tolerantni. Ja sam srećna što nisam sama, već više od godinu i po dana sam u emotivnoj vezi koja me potpuno privatno i emotivno ispunjava i daje mi vetar u leđa da izdržim sve nedaće koje su me snašle - zaključila je Snežana Đurišić.

Izvor: informer.rs


❮ Nazad