RAZVRATNI POP IZ RUME! Zavodnik u mantiji SNIMAO SE TOKOM SE*SA S LJUBAVNICOM
Snimci na kojima se pop u ljubavnom zanosu slika sa nepoznatom ljubavnicom, sablaznile su sve iskrene vernike u Sremu

Skandal sa fotografijama na kojima je u seksualnom činu sa ljubavnicom sam sebe ovekovečio pravoslavni sveštenik iz Rume našao se u središtu postupka koji je protiv njega pokrenula Eparhija sremska SPC.
Da li je svojim postupkom prekršio crkvene kanone, povredio javni moral, izneverio porodične vrednosti i osećanja vernika biće poznato po okončanju crkvenog procesa.
- Dalji koraci kao i moguće sankcije protiv sveštenika biće poznate po okončanju postupka - rečeno je  u sedištu eparhije u Sremskim Karlovcima.
O skandalu bludnog sveštenika već danima bruje Ruma i okolna mesta. O sremskom "popu švaleru"
pisali su i tabloidi, njegove fotografije dele se na društvenim mrežama, a postao je
i nezaobilazna tema u crkvenim krugovima.

Snimci na kojima se pop u ljubavnom zanosu slika sa nepoznatom ljubavnicom, sablaznile su sve iskrene vernike u Sremu. Za sada nije poznato kako su delikatne slike dospele u javnost,
niti kada su nastale.

Aferu sveštenika, koji već nekoliko godina službuje u jednom od tri pravoslavna hrama u Rumi, građani
ne žele javno da komentarišu. Meštani sela Jazak, koje je bilo prvo mesto službovanja bludnog sveštenika, međutim, kažu da je klirik i ranije imao sklonosti ka lepim ženama.


O skandalu bludnog sveštenika već danima bruje Ruma i okolna mesta

- Čovek je bio čest gost na slavama i rado se družio sa meštanima. Brzo je, međutim, počeo da ga bije
glas da nije ravnodušan prema lepšem polu. Znali smo mi za pojedine njegove afere i ovde - kaže jedan od meštana koji ne želi da mu ime spominjemo, i kojeg ne čude snimci koji su isplivali.
Sveštenik se uvek predstavljao kao pošten, fin i kulturan čovek, koji se u javnosti obično pojavljivao sa porodicom.
- Uvek se moderno oblačio, nikada čovek ne bi pomislio da je sveštenik. Mlađi je muškarac, delovalo je prirodno da voli moderan život i da se provodi. Ne bi to bilo ništa loše, da mu lepe žene nisu slaba tačka
- kaže kroz smeh jedan od sveštenikovih poznanika, aludirajući da mu je to namestio neko od ljubomornih muževa.
U Eparhiji sremskoj nisu želeli da komentarišu neprilične fotografije niti da objave da li je bilo pritužbi na rad i moral jereja iz Rume. Ukoliko bude sankcionisan, kako, kažu, javnost će biti blagovremeno obaveštena.Izvor: espreso.rs / foto: Printscreen❮ Nazad