Zovite nju pa neka priča: Evo šta su Ceca i Dragana rekla nakon susreta oči u oči i neprijatnog razgovora
Ceca po izlasku sa televizije nije želela da priča na temu susreta sa Draganom, dok je Mirkovićeva dan kasnije dala izjavu

Ceca Ražnatović i Dragana Mirković srele su se na Radio-televiziji Srbije, gde su obe došle
kako bi snimile svoj deo novogodišnjeg programa koji će biti prikazan 31. decembra uveče!

Kako smo ranije objavili Ceca je u prostorije RTS ušla u momentu kada je Dragana završila snimanje, ali su se ipak našle oči uoči u garderoberu, jer se Dragana zbog davanja intervjua zadržala u ovoj prostoriji.
U trenutku kada je Ceca stigla prošla pored Dragane pevačica joj se obratila i poželela joj dobro veče, nakon čega su razmenile nekoliko rečenica i, kako su primetili svi prisutni, sve je izgledalo više nego neprijatno. Nakon kratkog razgovora Ceca je produžila u svoju garderobu, dok je Dragana nastavila da daje intervju.
Nakon što je Ceca završila sa izvođenjem svojih pesama upitana je za susret sa Draganom,
ali nije bila raspoložena da govori na tu temu.

- Šta da pričam ja na tu temu? Zovite nju pa neka priča. Šta da kažem? Ne pričam o kolegama, samo o svom životu - rekla je Ceca prilikom izlaska sa Radio-televizije Srbije.
S druge strane, dan nakon susreta Dragana kaže da nije imala problem da se javi Ceci.
- Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči i tako će uvek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala- rekla je kroz osmeh Mirkovićeva.

Izvor: telegraf.rs 

❮ Nazad