BOBA JE I DALJE U PUNOJ SNAZI! Brena i posle skoro tri decenije hvali svog supruga
Lepa Brena tvrdi da pored Slobodana Živojinovića ni ne pomišlja na drugog muškarca, jer joj suprug pruža sve što joj treba

Lepa Brena kaže da je njen suprug Slobodan Boba Živojinović i dalje u punoj snazi i da joj pored njega ne treba nijedan drugi muškarac. Pevačica ističe da kraj sebe ima čoveka koji je poštuje i pored kog ima sve, pa zato i ne pomišlja na druge.
Sa Brenom smo na temu Bobine snage došli pričajući o njenom odlasku na Jahorinu. Naime, pevačica će 29. decembra pevati na ovoj planini, a slobodno vreme će iskoristiti da uživa u masažama sa vrućom čokoladom.
Na pitanje pitanje hoće li se, pored vrele masaže, naći i neki čokoladni muškarci, ko iz topa je odgovorila:
- To je nekada bilo, a sada se spominje. Boba je i dalje u dobroj snazi i on ide sa mnom na Jahorinu, pa ću da se spremam samo za njega. Verujem da će se on bolje snaći od bilo kog drugog - otvoreno je rekla Brena.
Ona je istakla da svog muža voli kao na početku njihove veze jer i posle više od 27 godina neguju ljubav kao prvog dana. Tako će u februaru otići zajedno na egzotično putovanje:
- Muž me je častio putovanjem, pa ću se konačno odmoriti. U januaru krećem u Australiju, gde ću održati nekoliko koncerata, a potom ću sa porodicom obilaziti Tajland, Kambodžu, Vijetnam, Novi Zeland, a na kraju ćemo otići i na ostrvo Bora Bora - kaže pevačica.
Zvezda bivše Jugoslavije priznala nam je da se i u 58. godini trudi da ostane u top-formi zbog sebe, ali i zbog svog muža:
- Izbegavam zimsku hranu, meso i teške proteine. Jedem bareno povrće, ne sedim u zadimljenim prostorijama i ne pijem previše alkohola. Odavno sam se opredelila za jogu i plivanje, a to mi daje snagu. Važnije mi je da sam u dobroj fizičkoj kondiciji nego da sam prejedena. Pobedila sam sve svoje poroke i strasti. Ali to ne mogu da kažem za Bobu, on voli dobro da pojede i jede sve.

Izvor: informer.rs / Foto: Mirko Tabašević


❮ Nazad