ROMANTIKA SE UGASILA KADA SE RODIO JAKOV: SEKA ALEKSIĆ BEZ USTEZANJA O ODNOSU SA MUŽEM VELJKOM PILJIKIĆEM
Pevačica Seka Aleksić želi da najlepše momente u životu priredi svom sinu Jakovu zajedno sa suprugom Veljkom, ali, kako naglašava, kada je u pitanju romantika nije baš neka pristalica toga, a nije ni njen suprug.

- Više sam ja romantična nego Veljko, ako baš moram da se odlučim. Ali ni ja nisam nešto specijalno. Kod nas to drugačije funkcioniše. Kada nisam takav tip, ja se neću ni truditi. Smatram da romantika ispliva neočekivano kada se partner ne nada i kada oseti potrebu za tim. Mi smo sada roditelji i nemamo vremena za romantiku. Imamo vremena za one male znake pažnje
koji se poklanjaju svakodnevno - kaže za “Blic” Seka Aleksić, što će zasigurno iznenaditi mnoge.

U javnosti je vrlo stamena žena, koja kroz život ide uzdignute glave. Ne osvrće se za prošlošću i želi da u svakom trenutku sadašnjosti uživa.
- Nisam previše plačljiva osoba. Čvrsta sam. Nisam neko ko za svaku sitnicu zaplače. Ja sam
jaka žena. Generalno sam takva, ne samo kada se pojavljujem u medijima nego i u privatnom životu. Ne vidim ništa loše ni kada neko pokaže emocije i pusti suzu - iskrena je Seka.

Centar njenog sveta je sin Jakov pa želi da sa njim provede svaki momenat kako bi ga izvela na pravi put.
Njen sin je dete koje je, kako Seka voli da kaže, hiperaktivno.
- On je rođen takav, nestašan. Normalno, ima svoje potrebe kao i svako drugo dete. On je više hiperaktivan. Treba ga pustiti, ali isto tako kontrolisati - istakla je Seka.
Iako je godinama u folk muzici, pevačica kaže da bi se oprobala i u drugom žanru.
- Da se ja pitam svaki dan bih pevala pop. Ja volim što radi konkretno Aleksandra Radović, što ne znači da volim sve koleginice koje snimaju pop albume. Aleksandra je divan čovek. Njena muzika je specifična, koja se sluša, a ne toliko gleda - priznala je ona.

Izvor: pulsonline.rs / Foto: CLIP.RS / SCREENSHOT


❮ Nazad