Žena mu odsekla polni organ usred noći, posle toga postao je glumac u filmovima za odrasle
Džonu je penis spasio hirurg dr. David Berman,
kojem je Bobit beskrajno zahvalan 


Džon Vejni Bobit (51) u četvrtak se u intervjuu koji je dao za Miror prisetio noćne more koju je proživeo 1993. godine. U njihovoj kući u Virdžiniji tada ga je napala njegova bivša supruga Lorena i nožem mu odrezala penis.
- Pokušao sam da se smirim, probudio sam prijatelja i zamolio ga da me odveze u bolnicu. Hteo sam da budem miran, ali moj prijatelj je poludeo kada je video ranu - kaže Džon.
Nakon što mu je odrezala penis, žena je izjurila iz kuće, ušla u auto i onda odrezani deo penisa bacila na jedno polje pored kojeg je prolazila. Nešto kasnije, shvatila je tačno šta je napravila pa je nazvala policiju i prijavila se. Policija je pronašla penis i odnela ga u bolnicu.
Džonu je penis spasio hirurg dr. David Berman, kojem je Bobit beskrajno zahvalan.
- Kod takvih operacija ili uspete opet uspostaviti cirkulaciju ili ne uspete, nema između. Nadao sam se da ću uspeti jer bih se inače osećao užasno i na kraju je uspelo - izjavio je dr. Berman.
Lorena je tvrdila da je supruga napala zbog silovanja i psihičkog maltretiranja. Prema presudi, provela je 45 dana u instituciji za psihičke bolesnike, a kasnije je pokrenula udruženje koja pomaže žrtvama porodičnog nasilja.
Džon je oslobođen optužbi za silovanje ali je zaključeno da je imao brojne afere i da je bivšu suprugu psihički maltretirao i naterao na abortus. Par se rastao 1995. godine, nakon šest godina braka.
Vest se našla na naslovnicama svih svetskih medija i Džon je postao poznat. Kako mu je lečenje bilo jako skupo, pokušao je da unovči novostečenu slavu da bi mogao da plati račune. Prvo je osnovao bend Severed Parts, ali nije bio uspešan i onda je 1994. glumio u svom prvom porno filmu "John Wayne Bobbitt: Uncut". 

Izvor: espreso.rs / Foto: Printscreen


❮ Nazad