DARKO LAZIĆ U KAFANI Izašao iz banje sa verenicom, a onda i ZAPEVAO sa muzičarima
Pevač Darko Lazić se uspešno oporavlja pa sve
češće napušta banju u kojoj se trenutno nalazi na oporavku od sobraćajne nezgode koju je imao prošle godine. A koliko mu je bolje govore video snimci na kojima je pevač u kafani sa trudnom verenicom Marinom Gagić.


Da je poevača u jednom trenutku pogodila pesma i sam je pokazao komentarom uz video koji je postavio. On je samo kratko napisao:"Jaooo", a u videu koji sledi možete da čujete koja je pesma u pitanju kao i kako Darko peva.
- Da nemam uši smejao bih se u krug - rekao je Darko u jednom trenutku.
U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija Darka i negove verenice kao i kako su svima sinoć poželeli laku noć. Darko i Marina odabrali su ime za naslednika, a zašto baš to ime, pogledajte..
Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić nalaze se u banji, gde se pevač oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra.
Nakon više od mesec dana provedenih u zemunskoj bolnici Darko se oseća mnogo bolje, a snagu mu daje Marina, kao i naslednik koji je na putu.
Lazić je presrećan zbog prinove koju će na svet doneti njegova verenica u julu sledeće godine.
On daje sve od sebe da se što pre oporavi, a u tome mu pomažu fizioterapeuti sa kojima vežba, ali i Marina koja je uz njega u pauzama između vežbi.
Pevačev blizak prijatelj koji je upućen u celu situaciju ispričao je za „Blic“ da je Darko dugo priželjkivao da dobije još jedno dete, a otkako mu je Marina saopštila da je trudna, uveren je da nakon ćerke Lorene, stiže i sin.
Zbog toga, Darko je rešio da sinu da ime Mihailo, jer veruje da mu je Sveti Arhangel Mihailo sačuvao život.


Izvor: blic.rs

❮ Nazad