HOĆU DA RODIM JOŠ DVA SINA: Dara Bubamara otkrila šta je požela na Božić
Najlepši Božić provela sam u porodilištu u Parizu, kad sam pre deset godina dobila sina Kostu. Molim se Bogu da imam još dva muška naslednika

Dara Bubamara kaže da je najlepši Božić provela u porodilištu u Parizu, gde je
pre deset godina donela na svet sina Konstantina, i otkriva da joj je najveća želja da dobije još dva muška naslednika!

- Molim se Bogu za bar još jednog sina. Trenutno sam sama, ali kad upoznam pravog muškarca, želela bih da s njim stvorim veliku porodicu. Oduvek sam maštala da imam tri sina, nadam se da će mi se ta želja ostvariti - kaže pevačica i priseća se trenutka kad je postala majka:
- Najlepši Božić sam provela u bolnici u Parizu kada sam rodila Kostu. Porodila sam se 2. januara, ali sam i 7. bila u porodilištu. Možda će to nekome čudno zvučati, jer nisam dočekala praznik u toplini doma i sa bogatom trpezom, nego u bolničkom krevetu.
Dara priča da je za najradosniji hrišćanski praznik njena pokojna majka Milica
uvek porodicu držala na okupu i negovala tradiciju. Otkad je preminula 2011. godine, Dara i njen brat Zoran redovno idu kod oca Pere.

- Mnogo volim ovaj praznik, za koji se uvek porodično okupimo. Mama, dok je bila živa, spremala je prazničnu trpezu, najlepšu i najukusniju česnicu. To su bili najlepši trenuci, kada smo svi zajedno u toplini doma. Otkad je preminula, brat Zoran i ja redovno idemo kod tate, volimo da budemo zajedno. Međutim, bez mame ništa nije isto..
Pevačica priznaje da ne ume da kuva, ali bi volela da sledeće godine ona napravi porodični ručak i u svom domu ugosti najmilije.
- Nikada nisam pravila česnicu. Često putujem, mnogo radim i nemam vremena
da se posvetim kuvanju i spremanju kako bi trebalo. Ali nikad se ne zna, možda sledećeg Božića ja pripremim celu trpezu. Normalno je da žene s godinama više žele da budu kod kuće, a da manje rade i potpuno se posvete domu - zaključuje Dara.


Izvor: informer.rs / Foto: Dejan Živančević


❮ Nazad