EVO ME U RAJU PUNOM ZELENILA: Lepa Brena se sa porodicom baškari na EGZOTIČNOJ DESTINACIJI, od prizora zastaje dah
Lepa Brena stigla je na Bali, najlepše ostrvo u
Indonziji. Na jednoipomesečnom proputovanju na koje je otišla sa suprugom Bobom i sinovima, folk diva je već obišla četiri fascinantne kulture i kaže da je ovo  odmor njenih snova.


Nakon Vijetnama, Singapura i Tajlanda Brena je otišla i na Bali na kojem je već boravila ranije i provela odmor iz snova sa svojim mužem.
-Sa najmilijima na prelepom putovanju. Odavde šaljem poljupce svojoj publici i hoću da vam kažem da zaista uživam. Evo me na prelepom Baliju, u raju punom zelenila. Ostajemo nekoliko dana ovde, a onda putujemo za Australiju gde imamo koncerte Stefan i ja- rekla je Brena sa daleke destinacije.
Inače, Brena je oduševila svoju prijateljicu Jovanu priredivši joj sinoć vatromet za pamćenje za njen rođendan u beogradskom restoranu koji sa drugarima drži najmlađi Živojinović, Viktor.
Brenu su sa te proslave zvale i njene drugarice među kojima je bila i njena najbliskija prijateljica  Kata Tomović, kao i pevačice Tijana Dapčević i Sanja Đorđević koje su ukrstile glasove, ali i odvojeno zapevale omiljene pesme društva sa kojim su se provodile satima i uživale u potocima dobrog pića.

Više fotografija sa egzotičnog odmora porodice Živojinović pogledajte u galeriji.










Izvor: blic.rs / Foto: instagram





 





 
 




❮ Nazad