OGLASIO SE OGNJEN VRANJEŠ! Sa Jelenom se viđao u Duškovoj kući, a sada je objasnio zašto je OBJAVIO EKSPLICITNE SLIKE evo i slika..
Ognjen Vranješ javno se obratio povodom velikog skandala, odnosno objavljivanja eksplicitnih fotografija Jelene Karleuše, koje su nastale dok su JK i Vranješ razgovarali putem aplikacije Fejs tajm

PORNO JELENA LAŽE KAO PAS! Ovo je dokaz da je Karleuša varala Duška sa Vranješom
Estradu već nedeljama drma priča o tome kako su Jelena Karleuša i Duško Tošić na korak od razvoda, jer je on u njenom telefonu pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješom
Duško Tošić je, naime, posle dočeka Nove godine u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je fudbaler Anderlehta i bosanski nreprezentativac slao i nastao je opšti haos. Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate Vranješu, što je ovoga izvelo iz takta, pa mu je rekao da mu "popuši ku*ac".
Jelena se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i objasnila da je u njenom braku sve u savršenom redu, te da je reč o običnim tračevima, a novinske redakcije je redom pozivala i pokušavala da stopira objavljivanje priče, uz tvrdnje da u njoj nema ni trunke istine.
Međutim, ako koza laže, ne laže rog! Na društvenoj mreži Twitter pojavila su se dva snimka koji nedvosmisleno dokazuju da su Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ u bliskim odnosima! I to već duže vreme!
Na snimcima koji su najverovatnije snimljeni njenim telefonom pomoću selfi-stika vidi se Karleuša prilikom obilaska nekog istorijskog lokaliteta, a s leđa joj prilazi niko drugi nego Ognjen Vranješ! A kada joj se nađe sasvim iza leđa, snimak se naglo prekida. 

Na drugom snimku ona razdragano guguće, dok se Vranješ glupira u pozadini.
Zamnimljivo je da su snimci, sudeći prema garderobi Jelene i Ognjena, nastali još letos!
Tako u vodu padaju sve priče pevačice kako nikada ništa nije imala sa srpskim fudbalerom iz Bosne. Ako je i uspela da suprugu Dušku objasni sporne sms poruke, za ovaj snimak će baš morati da se potrudi.

U prilog tome da među njima nešto postoji govore i fotografije sa video-četa na kojima se jasno vidi kakve je sve perverzije Karleuša slala Ognjenu.
Pismo Ognjena Vranješa prenosimo u celosti:Fudbaler je odgovorio na reči pevačice Jelene Karleuše koja je nedavno istakla da su za sve krivi "zli jezici koji su još jednom izvršili atak na nju i njenu porodicu u nadi da će joj upropastiti brak"...

"Poštovani, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi optužbama i pretnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća:
Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu
viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lepih i manje lepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost a preko prijatelja i poznanika
moli i plače, sto je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem
i ne iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo:

Ja nit sam fan,nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to
biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome gospodine Karleuša i gospođo Tošić krivce tražite među vama samima, ne kod mene. Kasno ste se setili patetike i spinovanja. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome ali ovo je jedini način da kažem
istinu i time zaštitim sebe i porodicu daljih optužbi. Za početak evo samo jednog dokaza svemu sto pričam. S' poštovanjem Ognjen Vranješ".


Izvor: informer.rs / Foto: Printscreen❮ Nazad