SRBI ZA PUTINA SPREMAJU POSEBAN SPECIJALITET! Niko ovako nije dočekao ŠEFA KREMLJA. Poznato šta će Vladimir da jede
Evo šta će predsednik Rusije jesti i piti u Srbiji

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin dolazi u posetu Srbiji 17. januara,
a kako Espreso saznaje biće ugošćen domaćinski srpskim specijalitetima i vinima, ali i jedno jelo se posebno sprema u čast prvog čoveka Kremlja.

Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu domaćin u Srbiji biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a pored toga što će se po 15. put sastati šef države prirediće i lepu gozbu za šefa Kremlja.
- Na meniju ispred Putina biće tradicionalna srpska jela i vina kao što su sarme, pite, ajvar, ljutenica i mnoga druga jela. Baš kao što na srpskim slavama izgleda trpeza biće to slučaj i sada. Pred šefa Kremlja biće iznešena najkvalitetnija srpska vina, ali i jela. Želja je da se tradicija Srbije na najbolji način predstavi Rusiji - otkriva naš dobro obavešten sagovornik iz protokola.
Prema njegovim rečima, jedno jelo biće specijalno spremano za Putina.
- Vladimir Putin obožava smuđa i on će biti specijalno spreman baš po volji predsednika Rusije - otkriva nam naš sagovornik.
Podsetimo u Beograd je već došlo oko 250 ruskih specijalaca koji spremaju
"teren" za posetu Vladimira Putina Srbiji i ništa se ne prepušta slučaju.

- Sve je detaljno isplanirano, svaki korak predsednika Rusije i sve će proteći kako treba - kaže nam naš sagovornik.
Kako je planirano predsednik Rusije Vladimir Putin obratiće se i uživo srpskom narodu, a to će najverovatnije uraditi ispred Hrama Svetog Save kojeg će obići. Poseta Hramu nije čudna, ako se zna da su Moskva, a i lično Vladimir Putin
odvojili mnoga sredstva za uređenje.


Izvor: espreso.rs / Foto: Stefan Kojić, AP, Profimedia❮ Nazad