ISPLIVALE NOVE ŠOK PORUKE KOJE JE KARLEUŠA SLALA LJUBAVNIKU: Kako bi ti sada pušila tvoj tvrdi ku*ac i bila tvoja dr*lja
Nove sms poruke koje je Jelena Karleuša slala ljubavniku Ognjenu Vranješu isplivale su u javnost

Iako je tvrdila kako se ona nije dopisivala sa njim, čini se da je mala od skandala bila veoma nevaljala.
"Koliko te sada želim strašno. Kako bih sad pu*ila taj tvoj tvrdi ku*ac! Odmah bi
mi napunio usta da sve progutam duboko, a onda bih te pustila da se malo odmoriš. I taman kad bi zadremao, sela bih ti na nos vlažnom ri*icom da možeš lepo da ližes gu*u, dugo. A onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ku*ac, da vrisnem. A zatim bih krenula tako dugo i jako da ga jašem, kao prava drolja. Da vrtim i da se nabijam, da ulazi najdublje, dok ne počnemo i ti i ja ludački da svr*avamo dok me držiš sa obe ruke za obe si*e i govoriš da sam tvoja kurvetina koju voliš najviše da karaš", napisala je JK Vranješu.
Najskandaloznija poruka je ona u kojoj Jelena govori Vranješu da supruga Duška Tošića doživljava kao brata i prijatelja, kao i prepiska u kojoj mu ona do detalja opisuje da bi volela da imaju seksualni odnos i šta bi mu sve radila.
- To je bilo zbog turskih medija. Evo kako jeste: Volim te! Izvini, neću više to
raditi. Ja njega doživljavam kao prijatelja, brata, deo porodice... Nema tu onoga
što imamo ti i ja, i odavno je tako. Molim te, veruj mi - ubeđivala ga je Karleuša, nakon čega su imali žustriju raspravu i umalo raskinuli.

- Ja se sa Duškom svađam na krv i nož, ali kada se upale kamere mi se foliramo
 - napisala je ona, a zatim dodala šta bi radila Vranješu:


- Koliko te sad želim... Strašno. Kako bih sad pušila taj tvoj tvrdi lepi ku*ac... Odmah bi mi napunio usta, da sve progutam, duboko. A onda bih te pustila malo da se odmoriš i taman kad bi zadremao, sela bih ti na nos vlažnom ribicom, da možeš lepo da ližeš guzu, dugo, a onda bih se tako grubo i naglo nabila na taj ku*ac da vrisnem.
- A zatim bih krenula tako da ga lomim i da ga jašem kao prava drolja, da vrtim i
da se nabijam, da ulazi najdublje, dok ne počnemo i ti i ja ludački da svršavamo dok me držiš sa obe ruke za velike s*se i govoriš mi da sam tvoja ku*vetina koju voliš najviše da ka*aš - piše u poruci koju je JK poslala Ognjenu.

 
Izvor: informer.rs❮ Nazad