EVO KAKO JE JELENA KARLEUŠA REAGOVALA NA SLIČNE AFERE I SKANDALE KOLEGA
Jelena Karleuša se trenutno nalazi u centru skandala budući da su eksplicitne fotografije, za koje ona pak tvrdi da su fotomontaža, završile u javnosti i postale glavna tema rasprava na društvenim mrežama.

Sama Jelena je pozvala na razumevanje i milost, budući da je "majka dvoje dece
i supruga", iako ona sama u prošlosti nije pokazala istu dozu empatije kada su
kroz slične skandale prolazile njene kolege, od kojih je sad neki i podržavaju, što možete pogledati u video prilogu koji sledi.

Naime, Karleuša nije birala reči kada je komentarisala Severinu Kojić, pozivajući
se upravo na eskplicitni sadržaj.


- I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju. Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše p*ši - poručila je Jelena putem društvenih mreža, nakon što je Kojićeva snimila duet sa Sajsi MC, dok je drugom prilikom, u "Zvezdama Granda", izjavila da su "svi videli kako Severina loše glumi".

U jeku sukoba sa Darom Bubamarom, sa kojom je danas u prijateljskim odnosima, Karleuši je zasmetalo što je mediji uopšte dovode u kontekst sa "novosadskim zvrkom".
- Novinari, prekinite da me stavljate u isti kontekst sa Radojkom, ženom koja na slici pored moje u svoj polni organ gura dezodorans! Fuj bre! - napisala je Jelena na Tviteru početkom 2016. godine, takođe zaboravljajući da je i Dara majka.

Kada su privatni snimci njenog kolege Šaka Polumente završili u javnosti
sredinom 2017. godine, pevačica ni tada nije pokazala saosećanje koje danas
traži od drugih.

- Videla sam snimak Šaka Polumente na šolji i kako "laje" dok zavodi. Eto... htela sam samo da vam se požalim. Šako, da li je ok da te šutnem u glavu i vrišteći pobegnem? - napisala je tada Karleuša.

Isto je prošao i Era Ojdanić nakon što je snimak na kom se folker
samozadovoljava sredinom novembra prošle godine.

- Matori perverznjaci, treba neko ozbiljno da ih nauči pameti! Stvarno...matore budaletine. To je moje mišljenje kao majke koja ima dve ćerke. Ne bih volela da ih sretnem negde ovde, ne bi se dobro proveli! Ja ne bih volela da ga sretnem, ako stvarno postoji takva budaletina! Stvarno se nadam da je to izmišljeno! - izjavila je Karleuša za Telegraf tom prilikom.

Slično je prošla i slavna Kim Kardašijan, sa kojom su je u jednom momentu dovodili u vezu domaći i strani mediji. Ipak, srpskoj pevačici nije laskalo ovo poređenje.
- Nisam ja starleta i nemam porno snimak, ali zato imam dvadeset godina blistave karijere, deset albuma i mamutske koncerte - izjavila je tada Jelena na račun Kardašijanove, takođe supruge i majke dvoje dece.

Izvor: pulsonline.rs / SCREENSHOT CLIP.RS, ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

❮ Nazad