Nije Vranješ jedini: Ovaj fudbaler je pre 4 godine napravio skandal sa golim slikama udate srpske pevačice
Još jedna pevačica bila je u centru skandala 2015. godine zbog navodne afere sa fudbalerom

Navodna afera jedne od najpopularnijih srpskih estradnih ličnosti Jelene Karleuše
 i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa trese region ovih dana, a priče su dospele i do stranih medija, tačnije do belgijske televizije. I dok javnost osuđuje ovakvo Ognjenovo ponašanje smatrajući kako se tako ne ponaša jedan muškarac
- pravi muškarac, Vranješ nije jedini koji se ovako poneo prema ženskoj osobi.

Podsećamo, 2015. godine u jeku skandala našla se još jedna udata srpska pevačica, Katarina Kaja Ostojić. Supruga poznatog di-džeja Džuniora Džeka dovedena je u vezu sa tadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Vukašinom Jovanovićem. Iako su njih dvoje demantovali priče o vezi, tvrdeći kako su samo poznanici i da je sve izmišljeno, pojavile su se fotografije koje su govorile suprotno od toga.
Na jednoj fotografiji je Kaja pozirala potpuno gola s leđa, dok na drugoj Vukašin polugo grli pevačicu dok ga ona ljubi, naga sa cigaretom u ruci.
Ovo su samo neke od njihovih zajedničkih fotografija koje su tada isplivale u javnost:
Priča se na tome i završila. Ni jedno ni drugo nisu tada odgovarali na poruke i na pozive. Vreme je prošlo, priča je zaboravljena. Donekle.
Poređenja radi, Jelena i Kaja su uspešne pevačice, dok su momci sa kojima su dovođene u vezu obojica fudbaleri. Da li zaista postoji nešto fatalno kada su ove dve profesije u pitanju, kako već godinama unazad postoji uverenje između muzičkih zvezda i fudbalera, kako kod nas, tako i u celom svetu, ostavljamo vama da zaključite.Setite se da je Kaća Grujić pala na Vranješa, Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov su u braku, Pike je "pao" na Šakiru, Ronalda su spajali sa Rijanom... Primera je još mnogo.

Izvor: informer.rs / Foto: Informer❮ Nazad