JELENINE ĆERKE SVEDOCI AFERE SA OGNJENOM: Karleušu uhvatile u hotelu, nije imala ništa na sebi 
Dokaza o navodnoj aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa sve je više. 

Jedan od onih koji ukazuju na to da je pop diva vodila razgovre iz kreveta tokom kojih je bez odjeće ukazuje i video koji su slučajno napravile njene kćerke.
U jeku  skandala isplivao je snimak Jelene Karleuše iz hotelske sobe u kojoj su je kćerke Atina i Nika zatekle poptuno bez odjeće, ogrnutu samo čaršafom. Da nije očekivala da joj djeca upadnu u sobu vidjelo se po situaciji u kojoj se pjevačica našla, a obzirom na to da na snimku ima identičnu frizuru kao sa snimka sa Ognjenom koji je napravila na Akropolju postavlja se pitanje da upravo i ovaj
video nije nastao u istom vremenskom intervalu kada se viđala sa fudbalerom, prenosi republika.rs. 


jelena1

Podsetimo Ognjen je izjavio kako je video njene ćerke, a nedavno se pisalo i o tome kako ga je Jelena predstavljala svojoj deci kao doktora koji je došao da pregleda mamu kada su se sastajali u njenoj kući u Beogradu.
Duško Tošić nije se mnogo oglašavao nakon navodne afere njegove supruge Jelene Karleuše i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa. 
Istinu znaju samo on i supruga i jedino što verovatno želi fudbaler sada, su porodični mir i okretanje sportskim obavezama, treninzima sa saigračima.
Dok strpljivo čeka na početak nove sezone u kineskom prvenstvu, Tošić je napravio potez koji nijednom pre nije – blokirao je predstavnike “sedme sile” na Instagramu.
Sada možete da pratite njegove objave samo ako ste ga zapratili. Sve u cilju očuvanja mira i privatnosti.dusko-tosic-jelena-karleusa-e1545554022259

Izvor: usnovosti.ba
❮ Nazad