Ugasite se, podrško, odmah. I ja ću: Anabela se na rođendan oglasila potresnom porukom, pa sve obrisala
- Učinite sebi usludu i prestanite da se sekirate i podržavate nekoga ko samo živi svoj život - napisala
je pevačica


Anabela Atijas oglasila se kasno sinoć sa dve objave na Instagramu, u kojima je navela da se poslednja tri dana osećala prestrašno, te da upravo zbog toga neće prihvatiti poziv Lune Đoganikoji je tražila kako bi majci čestitala rođendan.
- Dragi moji, poziva sutra neće biti jer ga neću prihvatiti. Hvala vam što ste se u ogromnom broju potrudili da mi sugerišete i učinite da se osećam prestrašno u zadnja tri dana, a da ne pričam o sutrašnjem danu kojem sam se uvek do sad radovala. Odbiću poziv zbog duševnog mira i potrebe da pre svega zaštitim porodicu koja mora da živi sa mnom posle 3 dana savetovanja, zameranja, uslovljavanja itd - počela je Anabela.
- I molim vas učinite sebi usludu i prestanite da se sekirate i podržavate nekoga
ko samo živi svoj život. Nema potrebe da se opterećujete nečijim pravom na izbor. Hvala na svemu, hvala na ljubavi, srećno svima - dodala je pevačica.

Potom, usledila je još jedna objava.
 I da, pošto sam čula da od mog poziva zavisi vaša buduća podrška, eto da ne brinete. Ugasite se podrško odmah, i ja ću. Ali, svoje dete volim ma šta god uradila. Oprostite mi na tome - poručila je.

Vrlo brzo, sve je obrisala.

Evo i objava:
Izvor: telegraf.rs / Foto: instagram

❮ Nazad