JAVIO SE SVOJOJ ŽENI SA LAŽNOG PROFILA: Odmah je pristala da spava sa mnom
Muškarac je otvorio lažni profil na stranici za upoznavanje, a kada je ugledao profil svoje supruge
tu, odlučio je da joj se javi.

 
Ona je, bez znanja da je ton on, pristala da se nađu i spavaju.
Njega je to otkriće strašno pogodilo.
Svoju je priču podijelio sa Sunovom kolumnisticom Deidre Sanders.

“Draga Deidre, slučajno sam otkrio da moja supruga ima profil na Tinderu. Napravio sam lažni profil i poslao joj poruku. Pristala je na to da se nađemo. Bila
je otvorena i za se*s s potpunim strancem. Meni je 30, a njoj 27. Imamo decu od šest i četiri godine. Proteklih sam nekoliko meseci zaista imao puno briga i priznajem da sam pod stresom te često menjam raspoloženja. Nekoliko sam puta odbio se*s i tada su se otvorila vrata pakla.


Stalno mi govori da će naći drugoga jer nema što izgubiti. Ona još uvek ne zna da se sa mnom dopisuje na Tinderu. Pokušala me nekoliko puta isterati iz kuće.
Deca se uznemire kada je čuju kako viče i to mi već polako ide na živce. Kada pokušam započeti razgovor kako bismo izgladili stvari, ona me ne želi slušati, već uporno ističe kako je sve moja krivica. Pitam se ima li naš brak više smisla.”


Deidre odgovara:

Prestani je uhoditi na Tinderu. Vas dvoje se morate voleti, kako biste zaštitili svoju decu od stresa. Ona te ne voli. Okreni novu stranicu razvedi se i razveselite
klince, tako sto ce te ostati u nekim odnosima boljim nego sto su sad, jer se to nikad nece promeniti ako nastaviš da je trpiš. Varanje se ne prašta i nema opravdanja za to.


Izvor: cure.ba


❮ Nazad