VRANJEŠ SE POVERIO PRIJATELJIMA: Karleuša je očajna u krevetu: SAMO LEGNE KAO KRAVA
Ognjen Vranješ ispričao je drugarima da je Jelena Karleuša loša u seksu i da je velika zabluda da ona ume da zadovolji muškarca

Ognjen Vranješ tvrdi da je njegova bivša ljubavnica Jelena Karleuša očajna u krevetu! Fudbaler belgijskog Anderlehta poverio se prijateljima da pop diva tokom seksa "samo legne kao mrtva krava i ništa ne radi", pa mu je bilo teško s njom da doživi vrhunac.
- Vranješ kaže da je Jelena nikakva u krevetu. Mi smo mislili da je ona
seks-bomba i skroz perverzna, međutim istina je sasvim drugačija. Umela je da
ga dobro naloži preko video-poziva, ali kada dođe do konkretne akcije - samo bi
se ugasila. Često joj nije ni bilo do seksa, vadila se na glavobolju, a kada dođe trenutak da se Ognjen i ona dohvate, Jelena se samo izvrne na krevet i digne sve četiri uvis - kaže izvor blizak fudbaleru i dodaje:

- On se baš bio primio na nju, ali nije bio zadovoljan njenim umećem u krevetu. Često se vraćao u Atinu neobavljena posla.


printscreen instagram

Naš izvor ističe da JK očigledno misli da je dovoljno njeno ime, prezime i to što je jedna od najvećih zvezda na Balkanu, pa ne mora dodatno da se trudi tokom seksa.
- Karleuša ima previsoko mišljenje o sebi, veruje da je bogom dana i smatra da je dovoljno to što jedan muškarac ima priliku da uopšte spava sa njom. Nju lože
neke druge stvari, najviše scena, šta će da obuče za naredni nastup i kako će izgledati koreografija. Voli da pomera granice, da bude najbolja u svemu vezano
za estradu, a seks joj dođe kao usputna stanica - završava priču naš sagovornik.

Dosadni kućni tip
Aseksualna
Privatno sam potpuno drugačija, znam da budem najneprivlačnije i
najaseksualnije biće na svetu

Jelena Karleuša
I sama Karleuša je nedavno u intervjuu za Hit izjavila kako ljudi imaju pogrešno mišljenje o njoj, jer je ona sasvim obična žena koja vodi miran život i da je daleko od seks-bombe.
- U javnosti prodajem ono što je ljudima lako da povežu sa mnom i sa mojim provokativnim izgledom. Privatno sam potpuno drugačija, znam da budem najneprivlačnije i najaseksualnije biće na svetu. Ja sam povučena, nigde ne izlazim, dosadni sam kućni tip koji ne voli da se šminka, oblači... Sve suprotno od onoga što mislite o meni. Niti sam gruba, niti oštrog jezika - ispričala je Karleuša.

Izvor: informer.rs❮ Nazad