Duško je divan.. Manekenka tvrdi da je bila u vezi sa Tošićem, a onda je spomenula i Ognjena Vranješa
- Šta je bilo pre, bilo je. To se više ne računa - rekla je Vladana na ovu temu

Vladana Railić, misica iz Beograda, kaže da je bila u vezi sa Duškom Tošićem, te da ju je muvao i Ognjen Vranješ, ali da sa njim navodno nije želela ni kafu da popije.

- Vladana i Duško su se viđali nekoliko meseci. Sve je počelo dopisivanjem na Instagramu, a završilo se skupim poklonima, večerama, putovanjima. Iako je
veza bila tajna, oni su se na javnim mestima ponašali kao pravi zaljubljeni par - ispričao je za izvor blizak ovoj manekenki i foto-modelu.


- Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on suprugu nikada neće ostaviti zbog trenutne kombinacije. Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti u njega, baš kao i on u nju. Razlaz je bio neminovan - dodao je sagovornik Alo-a.


Vladana Railić, Foto: Instagram

Vladana u izjavi nije želela da otkriva detalje, kao ni u koje vreme je navodno bila sa Duškom.

- Molim vas, ja ne bih ništa komentarisala. U dugoj sam i ozbiljnoj vezi, verena
sam i ne želim da pričam o svojoj prošlosti. Šta je bilo pre, bilo je. To se više ne računa - rekla je Vladana, želeći da izbegne odgovor.


- Mogu vam samo reći da je Duško divan čovek i otac i odličan je frajer - dodala je.

Kako je rekla, navodno joj je pisao i Ognjen Vranješ, ali na viđanje nije htela da pristane.Vladana Railić, Foto: Instagram

- Godinama mi je on pisao i muvao me je, ali s njim nisam želela ni kafu da popijem. Duška znam odlično - prokomentarisala je.

Vladanu su navodno muvali i inostrani fudbaleri, a jedan od njih je čileanski reprezentativac Eduardo Vargas.

Izvor: telegraf.rs / Foto: ATA Images, Instagram❮ Nazad