Bane Čolak OTKRIVA DA POZNATE DAME NAPLAĆUJU SEKS! Pevačice su kurve, video sam katalog sa cenama
Bane Čolak tvrdi da je kod makroa Mine Vrbaški
video spisak srpskih zvezda koje se bave
prostitucijom. Pokazao mi je dva kataloga puna riba sa estrade! Sve same pevačice! Unutra su njihove fotografije i ispod njih cene, tvrdi muzičar.


Bane Čolak tvrdi da se brojne srpske pevačice bave prostitucijom, kao i da je svojim očima video katalog s njihovim cenama!

On je u "Zadruzi" ispričao kako je upoznao makroa Mine Vrbaški, koji mu je
nudio da bira zvezdu s kojom bi imao seks za novac.


- Makro Mine Vrbaški mi je pokazao dva kataloga puna riba sa estrade! Sve
same pevačice! Unutra su njihove fotografije i ispod njih cene. Bio sam šokiran! Mislio sam da je mit da su pevačice kurve, kad ono - istina. Taj lik je najpoznatiji beogradski makro i nudio mi je da biram koju ću da kresnem, ali ja nisam u
fazonu da plaćam za seks - ispričao je Čolak cimerima.


S druge strane, srpske pevačice poručuju Čolaku da bezočno laže, ali nekoliko
njih ipak priznaje da je javna tajna da na estradi ima prostitucije.


- Nemam kontakt sa takvim ljudima, niti sam ikada videla takav katalog. To nije
moj svet, ne poznajem nijednu prostitutku, niti znam ko se čime bavi u slobodno vreme - tvrdi Mia Borisavljević.


Teodora Džehverović priznaje da je u "Zadruzi" čula da se pominje katalog s devojkama koje makroi nude za pare, ali da niko nije rekao da su u njemu njene koleginice:

- Baneta ne uzimam za ozbiljno. Ukoliko bi se neka pevačica i bavi najstarijim zanatom, ne verujem da bi to radila preko kataloga. Ne razumem zašto bi neko pored pevanja zarađivao novac na taj način. Ako ima takvih, to ne podržavam.
Folkerka Aleksandra Mladenović najavljuje tužbu protiv Čolaka ukoliko pomene njeno ime.

- Bane može da priča šta hoće, ja nemam veze sa tim. Tužiću ga ako javno kaže moje ime i prezime. On je poremećen tip, treba da se leči. Mogao je sam da napravi taj katalog, pa da ide okolo i priča da se pevačice prostituišu - kaže ova pevačica, dok Sara Reljić priznaje da je čula za pojedine koleginice da uzimaju lovu za seks:

- Priča se da ima pevačica koje se bave prostitucijom. Kad je reč o katalogu, čula sam samo za onaj u kom su starlete. Na nastupe sa mnom ide moja mama, tako da ja nemam veze s tim.

Njenu priču potvrđuje i Tamara Milutinović:

- Ne mogu da kažem da je to što Čolak priča laž, jer ne znam šta drugi rade. Prostitucija je među pevačicama postojala i postoji i dan-danas, ali mene to ne zanima.

I Nataša Moskva otkriva da ima pevačica koje se bave najstarijim zanatom, ali ne veruje da Bane zna išta o tome:

- U svakoj profesiji ima kurvanja, pa i na estradi. Kad je reč o Čolaku, on besomučno laže. Sram ga bilo! Njemu ništa ne verujem. On je nešto načuo, pa se predstavlja kao da zna sve o tome. Bolesnik..

Izvor: informer.rs


❮ Nazad