OGNJEN VRANJEŠ DONEO ODLUKU Evo šta planira da uradi sa PARAMA od MILIONSKE TUŽBE protiv Jelene Karleuše
Fudbaler Ognjen Vranješ ne želi da zadrži ni dinar od dva miliona odštete koju putem tužbe zahteva od pevačice Jelene Karleuše na ime nematerijalne štete.

Ognjen Vranješ je u petak po podne podneo dve privatne tužbe Prvom
osnovnom sudu, kao i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog pretnji i uvreda koje mu je uputila Jelena Karleuša preko društvenih mreža. Vrednost sudskog spora, odnosno novčano potraživanje na ime Vranješovog pretrpljenog duševnog bola, iznosi dva miliona dinara, a sud će u procesu odlučiti o visini odštete.

Nakon donošenja presude, fudbaler će dobijeni novac uplatiti u humanitarne
svrhe, prenosi "Kurir".


 

- Ognjenov cilj nije bio da zaradi novac od ovih tužbi, već da Jeleni pokaže
da ne može da mu preti i da ga javno ponižava, a da za to ne snosi posledice. Verovatno je da on neće dobiti baš toliki iznos kao što piše u tužbi, ali koliko
god da bude, on neće zadržati ni dinar za sebe. Pare će dati onima kojima su neophodne. Mnogo je ljut i povređen i siguran sam da neće odustati do kraja, nema šanse da se predomisli i povuče tužbe - rekao je izvor blizak fudbaleru za gorepomenuti list.

Podsetimo, razlog zbog kojeg je Vranješ podneo tužbe protiv JK jeste njeno saopštenje u kojem ga je izvređala i pretila mu, nakon što je u javnosti objavljeno da su njih dvoje u šemi.
- Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde, ni u klubu, niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko go*no! Žalim tvoju ženu i tvoje dete! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se, crve! Brzo! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Jer će te je*ati prvi muškarac koji naleti na tebe! Je*aće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu. Je*em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje - napisala je Karleuša tada.

EVO KO GRLI I LJUBI OGNJENA VRANJEŠA
Prema informacijama koje su isplivavale prethodnih nedelja, Ognjenu je supruga Danijela odlučila da oprosti aferu sa Karleušom, kako zbog ćerke, tako i zbog lagodnog načina života.

 

Foto / INSATGRAM

Dok Jelena i dalje boravi u Dubaiju, Vranješ je pokazao da i on u ovim trenucima vreme provodi sa porodicom, pa je podelio prizor na kome drži u zagrljaju svoju naslednicu.
Karleuša je, inače, u Dubaiju ostala sama sa ćerkama, budući da je Duško Tošić, koji je je nekoliko dana bio sa njima, odatle otputovao u Sidnej.

Izvor: pulsonline.rs


 
❮ Nazad