ARENA GORELA OD LJUBAVI Preko 20.000 ljudi uživalo na spektakularnom koncertu Željka Joksimovića u Zagrebu
Uživali su

Preko 20.000 duša u Areni Zagreb sinoć je disalo i pevalo kao jedno. Zajedno sa Željkom Joksimovićem. Na večeri posvećenoj ljubavi i dobroj muzici. Naš
muzičar je održao spektakularni koncert u prestonici Hrvatske i dokazao da sa pravom nosi epitet jednog od najpopularnijih muzičara u regionu.

Emocija publike je bila toliko velika da se osetila u svakom delu dvorane, a na izuzetnu podršku Željko je uzvraćao vrhunskim izvođenjem svojih hitova, među kojima su "Milimetar". Na repertoaru su bile i nešto starije numere, kao što su "Najmoje", "Telo vreteno", "Drska ženo plava".

- Za ovakav ambijent i ovakve koncerte živim. Hvala svima! Biće ovo veče u
kome ćemo svi da uživamo. Jako sam srećan što sam opet u Zagrebu, da se družimo i delimo najlepšu emociju na svetu, ljubav - istakao je Joksimović, koji je dominirao za mikrofonom, ali i klavijaturama tokom par pesama.


Željko Joksimović

Hiljade mobilnih telefona je osvetljavalo dvoranu, a svi su bili upereni ka veličanstvenoj bini, koja je napravljena po najsavremenijim vizuelno-scenskim efektima, brojnim LED ekranima, vrhunskim ozvučenjem i produkcijskom podrškom.

- Za sve vas koji ste večeras libero, želim vam da uskoro pronađete svoju ljubav. Možda baš ovde, na koncertu - govorio je Joksimović, a Arena je već znala koja pesma sledi, što je pratila aplauzima i plesom u ritmu muzike.
U Zagrebu je Željko izveo i premijeru pesme "Možda je to ljubav", koja dostiže rekordne posete na YouTube i drugim muzičkim platformama.

- Baš kao svojevremeno sa "Olovnim vojnikom", i sada sam pripremio pesmu za jedan ovako veliki koncert i drago mi je što je prvi put izvodim pred 20.000 ljudi. Drago mi je što ju je publika dobro prihvatila i što gledanost i slušanost raste iz dana u dan - rekao je Joksimović.
Sutra naš muzičar ima još jedan koncert u Areni Zagreb, koji je takođe odavno rasprodat.
 
Izvor: alo.rs / Foto: Emica Elveđi

❮ Nazad