STIGLI PRVI REZULTATI OBDUKCIJE ŠABANA ŠAULIĆA
Prvi rezultati obdukcije Šaban Šaulić, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u nedelju, pokazuju da je kralj narodne muzike preminuo od posledica povrede izazvane sabraćajnom nesrećom.

Kako piše u obdukcionom nalazu, koja je obavljena jutros u bolnici u Bilefeldu, nema naznaka da je Šaban Šaulić preminuo zbog povreda ili drugih okolnosti
koje nisu vezane sa saobraćajnom nesrećom.
"Obdukcioni nalaz nije u suprotnosti sa povredama koje se nastale u
saobraćajnoj nesreći. Takođe, nema nikakvih naznaka da 67-godišnjak nije imao sigurnosti pojas", glase navodi iz saopštenja policije u koje je Kurir imao uvid.

Detaljni rezultati obdukcije neće biti objavljeni u toku dana.
Nemačka kriminalistička policija napravila je u ponedeljak 3D snimke mesta nesreće u kojoj je stradao pevač Šaban Šaulić kako bi što uspešnije
rekonstruisala saobraćajni udes u Bilefeldu.

Procena ovih podataka i dalje traje, pišu nemački mediji. Policija očekuje da
ovako dobije kvalitetnije rezultate za istragu ovog incidenta jer će imati na raspolaganju slike sa radijusom od 360 stepeni, kao i dvodimenzionalne skice.

Nemački mediji prenose i da je procedura za strane državljane koji stradaju u Nemačkoj u saobraćajnim nesrećama takva da se obaveštava uvek odgovarajuća ambasada ili konzulat, a da oni onda obaveštavaju porodice i pomažu im oko procedura i kontakta sa službama u ovoj zemlji.

Izvor: kurir.rs / Foto: FOTO: NW.DE


❮ Nazad