NEĆEŠ OTIĆI, PODZEMLJE TE TRAŽI: Laziću upućene NAJSTRAVIČNIJE PRETNJE na račun verenice i još NEROĐENOG DETETA
Pevač dobija brutalne pretnje od kojih se ledi krv u žilama 

Darko Lazić uspešno se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je diživeo pre četiri meseca, te većinu vremena provodi sa svojom verenicom Marinom Gagić sa kojom čeka sina. 

Pevač je jedva izvukao živu glavu kada je automobilom sleteo sa puta ka rodnom mestu Brestač, što mu je bila životna lekcija koja ga je podstakla da promeni život iz korena i loše navike ostavi iza sebe. 

 

Međutim, pre više od godinu dana Darko je doživeo pravu turturu, kada je u Umči napadnut od strane nepoznatih mladića koji su pištoljem ispalili nekoliko hitaca. 
Kako se navodilo, radilo se o kriminalcima kojima je folker dugovao ogroman novac. 
Agonija je odavno prestala, ali Lazić ipak i dalje dobija raznorazne pretnje, i to javno. Naime, ispod pevačeve fotografije sa verenicom Marinom, koju je objavio
na Instagramu osvanuo je morbidan komentar. 
- "Ona je trudna, rak treba da raste u njoj i stisne se u njen stomak i ubije dete i ona će znati da je bog visok i da nije zaslužila dete, jer je dro*a! Sada pravi familiju? Oh, nećeš otići, podzemlje te traži." - pisalo je u komentaru koji je po svemu sudeći napisan od strane psihički poremećene osobe.

Da li bolestan um koji je napisao ovo može mirno da spava? 

Izvor: espreso.rs / foto: Printscreen / Instagram
❮ Nazad