BEOGRAD POD OPSADOM ZBOG TIFANI TRAMP Ćerka Donalda Trampa Njeno obezbeđenje bez najave upalo u muzej Nikole Tesle
Tifani Tramp gost je u Beogradu gde obilazi znamenitosti našeg glavnog grada. Ona je čitav jučerašnji dan provela na ulicama Beograda, gde je obišla Hram Svetog Save, muzej Nikole Tesle, šoping-centar, ali i pila kafu u samom centru grada.

Ćerka Donalda Trampa, Tifani Tramp, sa dečkom i prijateljem uživa u našoj prestonici, a tokom šetnje Beogradom uslikala se i uz fotografiju se svojim pratiocima na Instagramu obratila na srpskom jeziku.
Naslednicu Donalda Trampa na Instagramu prati više od milion ljudi, a ona ih je obradovala fotografijom iz naše prestonice.

- Pozdrav iz Srbije - napisala je plavokosa manekenka.Pola sata pre dolaska Tifani Tramp u Muzej Nikole Tesle njeno obezbeđenje je doslo u objekat da proveri kakva je bezbednosna situacija.
- Bez najave su se vratili, ali sa Donaldovom ćerkom. Rekli su nam da je ona u pitanju. Vrlo je simpatična i nasmejana. Liči na oca, tako smo svi komentarisali. Zanimao je Teslin život i rad i sve je pomno razgledala - rekao je jedan od zaposlenih u muzeju nagovestivši da je istovremeno sa Tifani u muzeju boravilo
još posetilaca koji nisu ni slutili da je pored njih ćerka američkog lidera.

 Odgledala je i film o Tesli sa pažnjom. Zadržala se pola sata.

Iz muzeja srpskog naučnika, Tifani je sa dečkom, prijateljem i obezbeđenjem produžila u Hram Svetog Save gde je kupila neke ikone i ostavila dobrovoljni prilog.
Posle razgledanja značajnih objekata Beograda, Tifani je ručala u jednom prestoničckom restoranu na Autokomandi i potom otišla u hotel u kojem je smeštena od njenog dolaska u Beograd, od petka uveče. U predvečernjim satima, Donaldova ćerka je sredila frizuru i spremila se za veče i sutrašnji dan kada je
opet očekuje gust raspored.


Podsetimo, bogata naslednica je juče putem Instagrama objavila fotografiju iz Srbije, kao i status na ćirilici.

Izvor: blic.rs / Foto: INSTAGRAM


❮ Nazad