Varala me sa njim sve dok nisam saznao: Darko Lazić progovorio o braku sa Anom Sević i otkrio kako poznaje njenog novog dečka
- Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije - izjavio je pevač

Darko Lazić čeka svoje drugo dete sa verenicom Marinom Gagić, koja je u šestom mesecu trudnoće i nosi dečaka. Pevač je po prvi put u javnost izneo detalje iz braka sa bivšom suprugom Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu.
Iako su i Ana i Darko krenuli svako svojim putem, te svi detalji njihovog razvoda nisu bili poznati. Darko je sada otkrio neke od njih, u kojima kaže kako ga je Ana varala sa sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

-  Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije. Kako ga poznajem? Mi
smo bili u braku, a Ana je uporedo bila sa Danijelom. Takoreći, varala me je sve dok to nisam saznao. Ništa u životu nije slučajno, pa tako ni naš razvod. Oko svega što je vezano za Lorenu, naš dogovor super funkcioniše - rekao je Darko za "Svet".

- Nikada ne bih dozvolio da Lorena zove Danijela "tata", niti ga ona tako zove. Danijel je za nju Danijel, Marina je Marina. Ona ima svoju majku i svog oca - dodao je Lazić, a zatim prokomentarisao i podelu imovine.

- Sve što ja imam jeste Lorenino, stan u kome Ana i ona žive jeste Lorenin, pa nema nikakve dileme oko podele imovine - zaključio je Darko.

Izvor: telegraf.rs❮ Nazad