KATARINA GRUJIĆ OVO NIKAD NIJE RADILA SA DEČKOM! Bogati biznismen baš ne gubi vreme: Pevačica OSTALA BEZ REČI
Katarina Grujić nije uspela da sakrije koliko je zaljubljena, a izvesni biznismen iz Bosne koristi svaku priliku da i on njoj pokaže svoja osećanja. Međutim, od brojnih iznenađenja jedno joj se posebno dopalo.

U pitanju je romantično putovanje u Pariz.
"Mogu da se pohvalim da sam jako srećna i zadovoljna, volim i neko voli mene", kaže pevačica.
"Prvi put idem s emotivnim partnerom i drago mi je jer znam da će biti savršeno, pogotovo što je to poklon za moj rođendan. Neko ko vas poznaje zna sam šta treba da uradi, tako
da me je jako obradovao. Šta će biti tamo, videćemo, meni je bitno da se šetam kroz
pariske ulice, da slušam njihovu muziku i da popijem neko dobro vino", izjavila je ona, koja verenički prsten, kako kaže - ne očekuje.

"Ne očekujem ništa zasad. Očekivaću dijamant možda na mesecu, ne mora da znači da će biti baš u Parizu, ali svakako je jako rano pričati o tim stvarima", dodala je sa osmehom.
"Mislim da svaku devojku osvoji kada dobije iskrenu pažnju od partnera i tu ljubav i poštovanje, onda mora biti srećna na svakom polju. Meni se isto to sada dešava i ne bih ništa menjala, savršeno mi je", ne krije ona.
Inače njegov identitet trudi se da maksimalno skriva, kako kaže - iz iskustva.
"Dosta mojih veza je bilo javno i svako je imao pravo da komentariše izbore, a ko smo mi
da komentarišemo ili da sudimo? Bavite se ljudi svojim životom, a ja ću svojim. Ako sam ja srećna, šta vas to interesuje i da sam najgora, šta koga to briga - a nisam, ima mnogo gorih od mene koji su radili neke gore stvari", zaključila je Katarina.


Izvor: lurir.rs❮ Nazad