Darko Lazić ne viđa i ne finansira dete, neće da potpiše razvod
Ana Sević na sve načine pokušava da nagovori muža da potpišu sporazumni razvod, ali to joj zasad ne polazi za rukom. Upravo iz tog razloga podnijela je tužbu za razvod braka i očekuje da će ih uskoro sud razdvojiti kad sami nisu mogli.

„Ana je prije Darkove nesreće mjesecima pokušavala da se razvede. On pet mjeseci nije dolazio na sastanak sa advokatom kako bi se dogovorili oko sporazumnog prekida braka. Kad je napokon pristao da dođe, rekao je da mu je u redu da razvod bude sporazumni, da Ana i Lorena ostanu u stanu i da Ana ima starateljstvo nad detetom. Nakon toga se više nikad nije javio niti je pristao da dođe kod advokata. Ana ga je molila da potpišu dokument, ali on se jednostavno pravio lud. Na kraju je morala da ga tuži“, priča Anina drugarica.
Ona dodaje da je Sevićka u proteklih nekoliko godina prošla pravi pakao sa Darkom,
o kome se malo zna:


– „Darko priča da ga je Ana varala i da su se zato razveli. Ne, razveli su se jer Darko
noćima nije dolazio kući zbog njegovih poroka, zbog dugova, neodgovornosti, nemogućeg života. Darko je Anu počeo da vara još tokom trudnoće i to sa koleginicama. Da je ostala
još godinu dana s njim u braku, verovatno bi poludela ili bi se razbolela. I sada ima
probleme jer neće da potpiše te papire. A najgore od svega jeste to što Darko i njegova porodica pričaju kako kćerka Lorena dolazi u Brestač svakog vikenda, što je apsolutna laž. Lorena je u poslednja tri meseca bila kod Darka samo tri puta, i to na Anino insistiranje. Darko na dolazi u Beograd da je vidi, nikad je nije odveo u igraonicu, ne izvršava ni finansijske obaveze koje bi trebalo da ima prema detetu. On je bio otac samo kad su paparaci bili prisutni, tata za medije. Ana sve vreme ćuti i čeka razvod kako sa Lazićima
ne bi imala nikakve veze, ali ja ne mogu da ćutim na sve što ta porodica priča. Bilo ju je sramota da iznosi bruku iz svog braka u javnost i ostavljala ga je dva ili tri puta. Pokupi dete i ode nadajući se da će ga to opametiti.“ (Svet)


Izvor: balkanskamuzika.com


❮ Nazad