POŠTENO SE OTVORIO: ANA SEVIĆ OD DEČKA DOBILA POKLON OD 30.000 EVRA
Pevačici Ani Sević "upala kašika u med" otkad se rastala od kolege Darka Lazića. Osim što je veoma zaljubljena u sadašnjeg partnera Danijela Nedeljkovića, on je daruje skupocenima poklonima.

Prema pisanju dnevnog lista "Alo!", Sevićeva je nedavno od sovg dragog dobila poklon od neverovatnih 30.000 evra.

- Ana i Danijel se zabavljaju duže od godinu dana, a vezu su otpočeli neposredno nakon
što je ona stavila tačku na brak s Darkom Lazićem. Danijel je bio uz nju dok je prolazila
kroz teške životne trenutke, bio joj podrška kada se otac njene ćerke borio za život u
bolnici i mnogo puta joj pokazao koliko mu je stalo do nje. S druge strane, on je u njoj
našao sve što je tražio u ženama, pa je nedavno rešio da joj pokaže koliko mu znači. Dugo je razmišljao kako da je obraduje, pa je došao na ideju da je iznenadi i pokloni joj nešto što je oduvek želela - počeo je izvor za "Alo", pa dodao:


- Anin izabranik zna da ona obožava životinje i da je odmalena maštala da ima konja. Zato je odlučio da joj upravo to pokloni, a onda je rešio da pronađe ergelu koja uzgaja najbolja grla. Pronašao je jednu u blizini Beograda i tamo je nekoliko puta sam odlazio, kako bi izabrao najboljeg konja. Našao je ono što mi je trebalo i nije se libio da kešira 30.000 evra za poklon svojoj izabranici. U tom trenutku, Ana nije mogla ni da pretpostavi šta njen
momak radi njoj iza leđa, a Danijel je vešto skrivao svoje namere - priča izvor.

Kada je došao na ideju šta će da joj kupi, Danijel je razmišljao na koji način bi mogao Ani
da uruči poklon.


- Kada je do detalja razradio plan, organizovao je izlet na imanje na kojem se ergela nalazi, a Ani je rekao da će provesti dan u prirodi. Nju je to posebno obradovalo, a kada su stigli
na imanje, tražio je od vlasnika ergele da dovedu konje koje će njih dvoje jahati tog dana. Međutim, umesto dva, vlasnik ergele je doveo samo jednog konja, a Danijel je tada Ani rekao da je to poklon za nju - izjavio je on.


Izvor: pulsonline.rs


❮ Nazad