Berović o suprugu: Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina
Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo
na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe, rekla je Maya.


Maya Berović je skoro preko noći postala jedna od najvećih turbofolk zvezda na području bivše Jugoslavije.

Međutim, o njenom ljubavnom životu se uvek malo znalo, držala ga je podalje od kamera i medija, pa je upravo zato došlo kao iznenađenje vest da se pre nepune dve godine tajno udala za svog dugogodišnjeg partnera Alena Dragosav, inače austrijskog biznismena, koji joj je ujedno i menadžer, piše “Blin portal“.

Venčanje s Alenom je bilo crkveno. Sudbonosno ‘da’ izrekli su na prelepom grčkom ostrvu Rodos zbog pravoslavne crkve na njemu, koja im je omogućavala da ostvare ono što su zamislili.

– Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu “tajno”. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem – rekla je Maya.

– Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj
i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi – navodi popularna pevačica folk muzike.


Iako važe za jedan od najskladnijih brakova na regionalnoj javnoj sceni, Maya priznaje da postoje nesuglasice.

– Mi se jako dobro razumemo, što ne znači da nekada ne dođe do razilaženja mišljenja.
Bilo bi čudno da se u baš svemu slažem, ali uglavnom uvek pronađemo kompromis i dobro rešenje. Naučili smo jedno drugo da saslušamo i donesemo najbolju odluku, tako da zameranja nema jer ni jedno ni drugo ne radimo ništa ishitreno. Uvek jednoglasno
donosimo odluke koje su bitne za nas, bilo da se radi o poslu ili privatnim stvarima.
Smatram da je dogovor najbolje rešenje za sve – poručuje Maya, piše Blin portal.


Najveća podrška u karijeri joj je bio upravo Alen Dragosav:

– Svi znaju i ja to ne krijem, da mi je najveća podrška bio tadašnji verenik, a današnji suprug, koji je stao iza mene i pomogao mi finansijski u početku. On je bio neko ko je insistirao da se bavim profesionalno muzikom, jer je vidio koliko ja volim da pevam – otvoreno je rekla Maya.
Kako navodi Blin portal, Alen godinama radi u Austriji i živi, a tamo ima i svoje firme pa je u svom poslu uspešan.

– On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar – rekla je Maya Berović jednom prilikom.

U njega se zaljubila kada je imala samo 17 godina.

– Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe – rekla je Maya.

Izvor: cure.ba
 ❮ Nazad