IZ ZADRUGE U STANICU NA SASLUŠANJE: Zbog afere ELITNA PROSTITUCIJA, Mina, Ana i Sanja moraće u policiju
Biće saslušane u policiji...

Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški biće izvedene iz "Zadruge" i saslušane upoliciji zbog afere "Elitna prostitucija" i hapšenja najvećeg balkanskog makroa Mihajla Maksimovića, pišu beogradski mediji. 

Ovaj Šapčanin je nedavno priveden na beogradskom aerodromu zbog sumnje da je organizovao lanac prostitucije i trgovine ljudima. S obzirom na to da su starlete pomenule Maksimovića dok su se u "Zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.

- Stanija Dobrojević je aludirala na to da je Maksimović podvodio Sanju Stanković. Tokom jedne u nizu svađa rekao joj je: "Bila si uhapšena zbog prostitucije. Pozdravio te Mihajlo!" Policija treba da utvrdi šta je od ovoga istina, a šta su rijaliti prozivke - kaže izvor upućen u istragu i otkriva šta je sve pronađeno kod uhapšenog makroa:

- Mihajlu su zaplenjena dva računara i mobilni telefon, sa evidencijom devojaka koje su radile za njega. Na toj listi ima šest poznatih učesnica rijalitija. Za sada je samo poznato da će zbog ovog slučaja Ana, Sanja i Mina najverovatnije biti izvedene iz "Zadruge" na saslušanje.

OTKRIVENO NAKON HAPŠENJA MAKROA! Ona je glavna prostitutka na estradi?

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković navodno je glavna prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima, navodi Kurir.rs

„U laptopu koji je kod uhapšenog pronađen postoji katalog devojaka, među kojima je
i Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je ona bila među najskupljim eskort damama“, tvrde dobro obavešteni izvori za Kurir.rs
Šapčanin Mihajlo Maksimović koji je od ranije poznat kao najveći makro u regionu, ponovo je uhapšen na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu

Kako pišu beogradski mediji, kod njega je, kao i prošli put kada je uhapšen, pronađena uredna evidencija prostitutki koje je podvodio ali i klijenata koji su koristili "njegove usluge".
Policija je kod njega pronašla lap-top, mobilne telefone kao i sveske, u kojima je ovaj
poznati makro zabeležio imena devojaka i žena koje su pružale seksualne usluge, ali i njihovih mušterija.

ŠOK! OTKRIVENA ŠEMA NAJVEĆEG MAKROA SRPSKE ESTRADE: Poznate voditeljke i starlete u katalozima, političar i košarkaš među mušterijama! ČITAJTE U KURIRU

Kako se sumnja, prostitutke iz Maksimovićeve evidencije uglavnom su poznate pevačice i starlete, dok su njihove usluge koristili poznati sportisti, biznismeni i političari. Policija je povela istragu, a kako navode beoghradski mediji, brojne poznate ličnosti sada u panici i preko advokata pokušavaju da spreče da njihova imena izađu u javnost.
Policija pronašla spisak elitnih prostitutki na kojem su OVA IMENA SA NAŠE ESTRADE


Izvor: espreso.rs❮ Nazad