Cela estrada se drogira, samo sam ja narkoman! Darko Lazić progovorio o detaljima iz prošlosti
Pevač je potom govorio i o svojoj verenici Marini, ali i bivšoj ženi Ani

Pevač Darko Lazić oporavlja se od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo prošle godine, a nakon duže pauze ponovo se vratio poslu, te u svom studiju snima nove pesme.
Darko se sada dotakao teme o kojoj su mnogi pričali, a to je da konzumira kokain.

- Jeste evo, nemam butnu kost pa mi tu ubace da švercujem... Može da stane kilogram - počeo je kroz smeh Darko, a onda nastavio.

- Cela estrada se drogira, samo je Darko narkoman. Ma, ružna prošlost i ne želim da
pričam o tome uopšte - rekao je on za "Ekskluziv".


Darko i njegova verenica Marina uskoro će postati roditelji i dobiti sina Alekseja, a on je nedavno na društvenim mrežama objavio snimak na kojem verenici ljubi stomak.
- Obožavam da joj ljubim stomak, a ona meni ne ljubi stomak. Šalim se... Ja sam trudan godinama... - našalio se pevač.Lazić je potom progovorio i o bivšoj ženi Ani Sević i poželeo sve najlepše, ali i da ima još dece.
- Sve što treba Loreni, tu sam naravno, a što se tiče Ane, ne zanima me njen život uopšte... Ima svog dečka, svoj život, svoju ljubav... Neka joj je u zdravlje i srećno joj bilo. Neka i oni imaju dece jednog dana. I treba. Mislim, Danijel je napunio 40 godina, treba da ima i on dete. Ana ima 30 i nešto, treba i ona... - zaključio je Darko.

Izvor: telegraf.rs 
❮ Nazad