BRATE, JE L MOŽE POPUST ZA TRI SATA?Isplivale prepiske makroa i mušterija, pomenuta i neka POZNATA IMENA
Drama oko hapšenja najvećeg makroa u regionu Mihaila Maksimovića ne jenjava. U javnost su danas isplivale
poruke za koje pojedini mediji tvrde da su prepiske koje Maksimović razmenjivao sa svojim klijentima ugovarajući mesto, vreme i cenu seksualnih usluga koje su pružale podvođene devojke.


Osuđivani makro Mihailo Maksimović uhapšen je sa svojim bratom Dušanom
Milenkovićem na beogradskom
aerodromu krajem marta i od tada se nalazi u pritvoru, a na saslušanju obojica su se branili

ćutanjem.

.Mihailo Maksimović 

U međuvremenu, mediji naširoko izveštavaju o njegovom dobro utanačenom biznisu i razgranatoj mreži prostitucije kojom je Maksimović rukovodio. Danas su u pojedinim dnevnim izdanjima izašle i poruke za koje se tvrdi da su Maksimovićeve.

Tako je Kurir objavio da je Mihailo sa svojim klijentima najčešće razmenjivao poruke, a njihov neimenovani izvor kaže da su Maksimović i njegovi saradnici bilo izuzetno obazrivi,
te su jedan telefon imali za mušterije, a drugi za prostitutke.

- Ima li nešto novo? - poruka je koju je jedna mušterija poslala.

- Znaš da ima sve što poželiš... - navodno je odgovorio Mihailo.

- Haha. Došli su mi neki Turci. Imaš li neku plavušu sa velikim du**tom?

- Sanja je u Švici, je l može Sara, sećaš se nje? 200 Evra.

Tu je još jedna prepiska u kojoj se pominje ime prostitutke i njena cena, a koju je Kurir takođe objavio:

 
- Je l radi Sara?

- Da, slobodna je od 22 sata, 200 evra, može?

- Brate, je l može popust 3 sata?

- Može.
I dnevni list Srpski telegraf objavio je danas prepiske za koje tvrdi da su Maksimovićeve,
a u nekima od njih pominju se političari, fudbaleri i kolege iz kluba...


- Batice, ovaj moj večeras mora da se relaksira malo od politike. Pošalji onu istu kao prošli put. Lokaciju znaš - kazao je navodni Maksimovićev klijent, na šta je stigao odgovor: "Važi brat moj".

Još jedna prepiska koja sadrži "zvučna" imena prostitutki koje su javnosti poznate kao starlete ili učesnice u rijaliti programima posebno je intrigantna, a objavio ju je takođe
Srpski telegraf.


Dušan Milenković, uhapšen sa bratom makroom
Foto: PRIVATNA ARHIVA / FACEBOOK

- Je li može Ana i Mimi za tri sata da se nacrtaju kod mene? I ako imaš obe, pošalji. Biće neko šire društvo i jedan ortak. Naš poznati fudbaler. Nemoj da me obrukaju - bila je
poruka koju je primio Maksimović a na koju je odgovorio sa: "Da ti ne bude mnogo? Šalim se brat moj sve dogovoreno", navodno je odgovorio Maksimović.


Mimi Oro

SMS konverzaciju Maksimovića sa još jednim političarem objavio je isti list.

- Matori za onog mog drugara pošalji sutra B u hotel. Vreme isto, soba ista. Možda će
doći sa ortakom iz stranke. Ja plaćam za obojicu - napisao je navodno jedan političar, a odgovor je glasio: "Sve ok brate, dogovoreno, bićeš zadovoljan".

Kako je objasnio Kurirov sagovornik, funkcionisali su tako što bi stalni klijent na jedan broj slao poruku kakvu devojku želi i u koje vreme, Mihajlo i Dušan su ugovarali sve detalje o ceni i lokaciji, a onda s drugog broja devojku obaveštavali gde i kada treba da ode. Samo pojedini stalni klijenti mogli su direktno da komuniciraju s devojkama, dok je sve ostalo išlo preko njih dvojice.

Katalozi, cene, popusti

Kako je "Blic" već pisao, cene devojka varirale su u zavisnosti od toga koliko su poznate i javno eksponirane, ali i od toga kakvu će uslugu pružiti. Tako su skuplje bile učesnice u rijalitiju, kojima je cena rasla nakon izlaska iz takvih programa za 50 do 100 evra.

- Njima je rijaliti povećao cenu jer su pre javnog eksponiranja uzimale po 100 evra, a sada uglavnom oko 300 na sat. Istina da je Mihailo uzimao polovinu novca ali kada su ga zvali prijatelji ili oni od kojih je imao neku drugu vrstu koristi tu se nije ugrađivao. One su uvek dobijale novac odmah nakon odrađenog posla i zato su sve i htele da rade sa njim
- ispričao je ranije naš izvor.

Kod Maksimovića i njegovog brata Milenkovića su pored uredno vođenih evidencija pronađeni i katalozi u kojima su bile fotografije devojaka. Tu su bile i njihove "specifičnosti". Međutim, nigde nije bilo njihovih pravih imena, te je tako svaka imala nadimak.

Izvor: blic.rs

❮ Nazad