NAKON 25 GODINA CECA U ISTOM IZDANJU KAO U SPOTU ZA PESMU IDI DOK SI MLAD  FOTO
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović očigledno voli da se “igra” kada je moda u pitanju. Sinoć su brojne zvanice na jednom prestoničkom događaju ostale iznenađene kada su ugledale Ražnatovićevu koja se pojavila u u potpuno neočekivanom izdanju.

Naime, Ceca je skratila kosu i stilizovala je tako da neverovatno podseća na izdanje iz
spota “Idi dok si mlad” koji je snimila pre 25 godina. Ni loši vremenski uslovi nisu uticali
na to da izgleda besprekorno, te je crna elegantna haljina dodatno istakla seksepil
pevačice.


Ceca Ražnatović

Tokom večeri od brojnih gostiju mogli su se čuti isti komentari, a neki od njih su glasili: "Izgleda identično kao u spotu, neverovatno”, “Baš joj dobro stoji ovako kratka kosa”.

Ceca Ražnatović

Malo je poznato da je ovaj hit trebalo da snimi Vesna Zmijanac, ali da je u poslednjem trenutku odbila, te je numera slučajno završila u Cecinim rukama.

- Vesna Zmijanac je trebalo da snimi pesmu “Idi dok si mlad”. Međutim, nije joj se svideo tekst, ali joj se dopala melodija. Baš u to vreme smo moja sestra Lidija i ja otišle da preslušamo nove pesme kod Marine Tucaković. Ona nije tada otpevala tu pesmu i ja sam
je odmah na prvo slušanje prihvatila. Samo sam rekla: “To je to” - izjavila je jednom
prilikom Ražnatovićeva, koja i danas, više od dve decenije kasnije, na svakom svom koncertu otpeva ovu numeru, dok na desetine hiljada ljudi ponavlja stihove sa njom uglas.


Izvor: pulsonline.rs / Foto: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA




❮ Nazad