Aca Lukas: Ogroman broj žena se bavi najstarijim zanatom, neke su poštenije i od udatih
Pevač Aca Lukas, čiji posao je vezan za noćni život, rekao
je da je on za legalizaciju pros..tucije.

 
“Nikada se pros..tucija neće iskoreniti, to je nemoguće. U svim evropskim zemljama je drastično manji procenat pros..tucije. Nisam pravio statistiku, ne bavim se statistikom već
se bavim poslom koji je vezan za noćni život, ja ću vam reći, ogroman broj žena se ovdje bavi pros..tucijom, honorarno, kao dopunskom djelatnošću. Ne znate koje djelatnosti i akademske građanke, zašto – zato što to mogu da rade”, rekao je Aca Lukas u Novoj jutro.


“Ne može se pros..tucija iskoreniti. Ne možemo pobiti sve pros..tutke. A svaka mama može da kaže svojoj ćerki da ne treba da se bavi pros..tucijom”, dodao je Aca Lukas.

“Pros..tuciju treba da stavimo u legalne tokove da bi posle mogli da ih kažnjavamo”, rekao
je Aca Lukos.


Pjevač je nedavno prokometarisao bi svima koji žele da se bave najstarijim zanatom
trebalo omogućiti da to legalno rade.


“U većini zapadnih zemalja, pros..tucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas? Tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez, rade kao i svi drugi. Hajde da ne cinkarimo te devojke, nego da legalizujemo i da više nemamo ovakvih problema,” rekao je on za “Informer“.

“Koji muškarac nije imao dodira sa time? Budimo pošteni, ako je ovo krivično djelo, onda
99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke nije i sam imao veze sa njima”, rekao je Aca.


“Niko ovde nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se time bave i tvrdim da su moralnije od onih koje glume poštenje. Je l’ su poštenije one udate žene koje se je*u sa komšijom čim muž ode na posao, ili ove što rade za lovu,” rekao je Aca.

Izvor: cure.ba


❮ Nazad