NARUKVICA OD 60.000 € RAZOTKRILA SORAJINU AFERU SA DUŠKOM: Evo kada i kako se hvalila blještavim poklonom koji je dobila u Istanbulu od Karleušinog muža! TAJNO VIĐANJE SE ISPLATILO! (FOTO)
Soraja Vučelić i Duško Tošić upoznali su se slučajno, a već na prvi pogled, suprug pop dive Jelene Karleuše, zainteresovao se za starletu. Počeo je da joj se udvara, a kada je konačno  prihvatila njegov poziv, fudbaler ju je oduševljeno ugostio u Turskoj, gde je u to vreme igrao za tamošnji "Bešiktaš".

No, prava poslastica nastala je kada je Vučelićeva drugi put posetila Duška, ali je za
razliku od prvog, ovaj put otišla sama. U znak pažnje, Tošić joj je poklonio skupocenu narukvicu "kartije" optočenu dijamantima od 60.000 evra.


Da poklon nije poklon, ukoliko ga svi ne vide, starlete odlično znaju, pa je u skladu sa tim Soraja svoj zarađeni okačila na svoj Instagram, i ne sluteći da će time zapravo obelodaniti vezu sa Jeleninim suprugom. 

"Kada mu se Soraja sama pridružila u Istanbulu, Duško ju je iznenadio narukvicom koja vredi čitavo bogatstvo. Nije mogla da veruje. Ponašao se prema njoj kao prema princezi", otkrio je ekskluzivno sagovornik za Kurir, koji tvrdi da su se njih dvoje tajno viđali prošle godine.
Kurir.rs / Foto: Privatna arhiva, Ana Paunković


❮ Nazad