FOLK ZVEZDA NAPRAVILA ŽURKU ZA PAMĆENJE U BEČU! Gaga pukla 200.000 evra za punoletstvo sina
Dragana Mirković preksinoć priredila gala proslavu nasledniku Marku u svom velelepnom dvorcu Ebenfurt, na kojoj se veselilo 250 zvanica

Dragana Mirković je iskeširala 200.000 evra za proslavu punoletstva sina Marka. Ona
i njen suprug Toni Bijelić organizovali su preksinoć žurku za pamćenje u svom dvorcu Ebenfurt, koji se nalazi nadomak Beča. Iako je slikanje i snimanje bilo najstrože
zabranjeno, Informer je uspeo da dođe do ekskluzivnih informacija i fotografija koje su pred vama.

Kolce po dvorcu

Velepno zdanje vile posebno je bilo preuređeno za 250 zvanica, koje su uveličale slavlje poznate pevačice i biznismena.

- Dragana i Toni su se baš potrudili oko proslave! Počevši od organizacije samog
događaja, preko hrane i pića, pa do programa koji je bio spektakularan. Nisu štedeli para,
a priča se da je veličanstvena proslava koštala čak 200.000 evra. Na švedskom stolu
nema čega nije bilo! Tu su se našla razna jela, plodovi i mora i tora, najskuplje poslastice... Točila su se najskuplja vina stara i po nekoliko decenija. Ma sve što možete da zamislite našlo se na meniju - započinje priču naš izvor, koji je bio na proslavi, i dodaje:

Slavljenik od roditelja dobio "maseratija" i skupoceni sat
Draganin sin Marko dobio je za rođendan najnoviji model "maseratija", ali gosti nisu
mogli da ga vide jer je sve vreme bio prekriven ceradom ispred dvorca. Pored toga, bogati naslednik je postao vlasnik i skupoceng "roleksa", izrađenog po specijalnoj želji pevačice i biznismena. 

- Marko je izrazio želju da proslava njegovog punoletstva bude jedna velika žurka, pa je muziku puštao di-džej. Nekoliko momaka se smenjivalo za miks-pultom, a puštali su i domaću i stranu muziku. Ipak, posle ponoći su u dvorac stigli i trubači, koje su slavljenik i njegovi roditelji bogato okitili, a gosti u svečanim toaletama opleli su kolce po čitavom dvorcu.

Raznežili zvanice

Dragana i Toni su se svom nasledniku obratli dirljivim snimkom, emitovanom putem video-bima, u kojem su se vrtele fotografije od momenta kad je bio beba do dana današnjeg.

Posle njih, srećan rođendan njihovom nasledniku na isti način poželeo je i svetski poznati glumac Žan-Klod van Dam, koji je bio sprečen da dođe na proslavu, kao i Nikolija i Relja Popović, ali i jedan od najpoznatijih repera današnjice Raf Kamora.

Izvor: informer.rs❮ Nazad