Molila me da budem s njom, guzila mi se i nabacivala: Čabarkapa opleo po Aleksandri i Ljubi, tvrdi da ima dokaze da sve lažu
- Ja sam taj koji raspolaže dokazima, koje ću takođe preko Fejsbuka uskoro predočiti, a oni su u vidu SMS poruka konjoglave, majke joj i mene - napisao je Čabarkapa

Aleksandar Čabarkapa se prvi put oglasio otvorenim pismom u kojem se osvrće na
porodicu Subotić, i navodi da ima dokaze da raskrinka bivšu devojku Ljubu Pantović 
i njenu ćerku Aleksandru Subotić, sa kojom je takođe bio u vezi, a sa kojom ima ćerku Magdalenu.


Čabarkapa se javnosti obratio putem Fejsbuk profila svoje žene Klaudije, budući da je njegov profil, kako je naveo, blokiran.

- Fejsbuk prijatelji i neprijatelji i široke narodne mase, pošto sam blokiran obratiću vam se preko profila svoje supruge. Rijaliti go*na ne gledam, ali me prijatelji obaveštavaju da sam glavna tema štakorske i najjadnije javne porodice u Srbiji, a prezime neću pominjati da ne budem opet blokiran. Reći ću vam da konjoglava mečka Božana i majka njena kao stena i tatko mafioza u pokušaju na kineske baterije lažu apsolutno sve od A do Š - napisao je on, pa nastavio sa raskrinkavanjem mračnih tajni porodice Subotić.

Aleksandar Čabarkapa

- O njihovim porodičnim najsitnijim prevarama i po 1.000 dinara, podvođenju članu
porodice na prostituciju, porodičnom drogiranju, pijanstvu, izdaji i svim najlošijim
karakternim osobinama i skupnim porodičnim šljamovima, o njima mogu pričati danima, da se ne ponovim mnogo više od govornika Zmaja od Šipova. Svi oni skupa obmanjuju narod svojim lažnim pričama, a ja se nisam oglašavao i njih pominjao jako dugo. Da budem skroman, ali ja sam kao nikotin, teško me je ostaviti, pa njihovi jezici neprekidno melju i ne ispuštaju moje ime iz njihovih klozetskih usta.


Čabarkapa je obećao da će predočiti i dokaze u vidu SMS poruka između Aleksandre Subotić, Ljube Pantović i njega, kojima on, kako kaže, raspolaže.

Karađorđe i Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović

- Ja sam taj koji raspolaže dokazima, a koje ću takođe preko Fejsbuka uskoro predočiti,
jer večeras nemam vremena, a oni su u vidu SMS poruka konjoglave, majke joj i mene. U tom starom telefonu imam barem 1.000 poruka i deo poruka gde me Aleksadra moli da otkačim Ljubu i da budem sa njom. Te poruke čisto i jasno potvrđuju da sam u isto vreme, žargonski rečeno, "peglao" majku i ćerku, a one svojim lažima lažu široke narodne mase
od kojih žive, pa vi vidite dragi pratioci koga vi podržavate i na koga trošite svoj novac.


- Za razliku od majke, ćerka mnogo mnogo više laže. Ja nju u životu nisam muvao, već
se ona meni gu*ila i nabacivala, pa sam joj, čisto pro forme, dao ono što je i tražila, bez ikakvih emocija i obaveza. A ona u svojoj glavudži umislila vezu, brakove i ludila. Živi bili i uskoro ćete sve videti - završio je Čabarkapa.
Izvor: telegraf.rs / Foto: Facebook


❮ Nazad