DUŠKO TOŠIĆ KAO OD MAJKE ROĐEN! Fudbaler u vrelom zagrljaju 7 GODINA STARIJE manekenke (FOTO 18+)
Fudbaler Duško Tošić sada najverovatnije nije ponosan na ove svoje stare fotografije, na kojima pozira kao od majke rođen.

Duško Tošić, fudbaler kineskog Guangdžoua, imao je zanimljiv manekenski izlet na
početku fudbalske karijere. Muž Jelene Karleuše, koji je u poslednje vreme u žiži interesovanja zbog navodne veze njegove žene sa Ognjenom Vranješom, ali i svojih preljuba, pre nego što je upoznao pevačicu i postao poznati sportista slikao se nag za
jedan časopis.

Tada mu je društvo pravila sedam godina starija manekenka Aleksandra Marjanović, koja
je bila u toplesu. Oni su uradili tri provokativne slike kojih se Tošić danas sigurno stidi i vrlo rado bi ih uništio.

Sudeći po fotografijama, Tošić i Marjanovićeva su se tada odlično proveli, a ubrzo nakon toga on je upoznao Jelenu, s kojom se i venčao.Tošićevi prijatelji se odlično sećaju tog perioda i Duškove želje da bude uspešan.
"To je bilo pre više od deset godina. Duško je oduvek želeo da bude poznati fudbaler,
ali i poznat u javnosti. Takođe, oduvek su ga privlačile jake i poznate žene. Zato je i
odlepio za Karleušom. Kad je dobio ponudu za slikanje, on se oduševio. I partnerka u tom 'zločinu' mu se dopala. Doduše, ništa nije bilo među njima, ali su se fenomenalno proveli. Duško se sve vreme zabavljao i nije mu smetalo da bude golišav", završava naš izvor.


VOLIM DA MI LIŽEŠ RI*ICU I GU*U

I Jelena Karleuša je pre više od decenije imala sličan ispad - Duško ju je snimao dok je odgovarala na provokativna pitanja i simulirala oralni seks.

"Volim kad mi ližeš ri*icu. I gu*u kad mi ližeš", rekla je Jelena Dušku.

"A kad te tu*am? Je l’ voliš da mi pu*iš?" pitao ju je fudbaler, a onda je Karleuša isplazila jezik i počela da sisa srednji prst.

Skoro deceniju kasnije postala je akter porno-afere s bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

U pratećem intervjuu, suprug pevačice Jelene Karleuše je otkrio da tada nije imao devojku, a da na pitanje kakve žene ga privlače odgovara:
- Ne mora da bude izuzetno lepa. Važno je da je puna razumevanja, da je zanimljiva i da mogu da budem ponosan na nju u svakom trenutku.
Inače, Duško je odrastao u jednom malom mestu u okolini Zrenjanina, a dok se njegova supruga neretko hvali luksuzom i životom na visokoj nozi, njega život nije uvek mazio.
Šta više, njegovi roditelji i dan danas žive u selu Orlovat idalje vrlo skromno, a čini se da snajku to i ne potresa previše.


Izvor: blic.rs / Foto: FOTO: REPRINT SVET / PRIVATNA ARHIVA


❮ Nazad