EVO KOJI NAŠ PEVAČ JE PEVAO NA ROĐENDANU ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ U MIKONOSU! SVI DETALJI PROSLAVE! FOTO
Anastasija Ražnatović rešila je da proslavi rođendan na Mikonosu

Čestitke su pristizale sa svih strana, a ona najdraža stigla je od majke Svetlane Cece Ražnatović koja je fotografijom kada je Anatasija bila mala čestitala rođendan svojoj mezimici

 Ceca čestitala Anastasiji rođendan!

- Moja krofnica je danas napunila 21 godinu - napisla je Ceca na fotografiji male
Anastasije.


Lepa Anastasija je tokom cele večeri bila veoma raspoložena i nasmejana, a trenutak
kada je stigla torta za sto za kojim je sedela podelila je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.
Anastasija je 21 svećicu sa rođendanske torte oduvala u društvu dečka Đorđa Kuljića i nekoliko najbližih prijatelja, a u ponoć je po grčkoj tradiciji lomila tanjire.
- Prošlo leto Anastasija je boravila na Mikonosu i oduševila se plažama i atmosferom, zato je ove godine pred rođendan odlučila da sa dečkom i nekoliko najbližih prijatelja ode upravo tamo. Nekoliko meseci ranije bukirali su karte, a dva dana pre rođendana zaputili su se na ovo ostrvo. Čim su stigli, Anastasija se prepustila čarima plaža i sa dečkom tokom dana uživala u sunčanju i kupanju. Večeri su provodili na večerama i u šetnji obalom - kaže izvor blizak porodici Ražnatović, i otkriva da je tako bilo i u subotu uveče kada je Anastasija proslavila rođendan.


Anastasija Ražnatović

Anastasija je za ovu priliku obukla kratku belu haljinu u kojoj je izgledala predivno.
Osim torte i vatrometa kojima je bila oduševljena na večeri na kojoj je bila u jednom
trenutku je zapevao i Željko Joksimović, što je mladu Ražnatovićevu obradovalo.

Ona je i ovaj trenutak zabeležila i podelila sa fanovima.
- To veče je sa Đorđem i prijateljima bila na večeri, a čim je sat otkucao ponoć dečko joj je čestitao rođendan. Konobari su izneli tortu na kojoj je bilo cveće, a muzičari su joj otpevali pesmu “Happy birthday”. Bila je iznenađenja i srećna u isto vreme, na torti je bio vatromet. Nekoliko trenutaka pre nego što je oduvala svećice na torti, nad morem je nebo obasjao vatromet organizovan u njenu čast, a bend je svirao njenu omiljenu pesmu. Grci koji su se zatekli u restoranu rekli su joj da treba, kako to njihovi običaji nalažu, da lomi tanjire. Objasnili su joj da to znači oslobađanje od stresa i rasterivanje zlih duhova te da oni to rade za praznike i rođendane. Anastasija je s osmehom prihvatila da to uradi, a onda su joj doneli nekoliko tanjira. Posle razbijanja svakog usledio je aplauz, što je Anastasiji bilo zabavno. Uživala je u ovom grčkom običaju - otkriva naš izvor, i dodaje:
- Čitavo veče stizale su joj poruke i čestitke od porodice, dok su joj prijatelji i Đole poklon poneli iz Beograda. Anastasija nije neko ko mari za materijalne stvari tako da se nije hvalila šta je dobila. Njoj je najbitnije da je na putovanju s ljudima koje voli i da uživa u plivanju jer tako puni baterije za nove radne pobede. Nakon uspeha koji je postigla sa pesmom „Rane” velika je odgovornost na njoj kakav će biti sledeći singl koji će izbaciti i o tome intenzivno razmišlja.

Kako saznajemo, Anastasija će još nekoliko dana uživati u čarima Mikonosa, a više njenih slika sa odmora pogledajte u galeriji.Izvor: pulsonline.rs / Foto: instagram


❮ Nazad