ONA ZNA ZA ŠTA SLUŽI! Sa tom pro*tiutkom nikada nisam bio u ozbiljnoj vezi: Oglasio se Karlo iz Hrvatske, za kog Ana priča da joj bio dečko
- Ko bi bre sa takvom devojkom imao bilo šta, a kamoli
vezu - kaže Karlo


U Zadruzi je nastao opšti haos kada je Maja Marinković iznela pojednine detalje o Ani Korać i izvesnom Karlu iz Hrvatske, za kojeg Koraćeva tvrdi da je bila sa njim u emotivnoj vezi.

Nakon ovoga Karlo se oglasio i progovorio o starleti te rekao da sa njom nikada nije bio u ozbiljnoj vezi, te joj poručio da prestane da ga spominje u rijalitiju, jer ne želi da njegova žena koja je inače u drugom stanju to sluša.

- Ja imam ženu i volim je najviše na svetu, sa tom prostitutkom Anom nikada nisam bio
u ozbiljnoj vezi, kao što ona priča. Ne znam šta pokušava, ali se samo blamira, pošto ona zna za šta služi i bolje bi joj bilo da se utiša i da me ne nervira. Neću da moja žena sluša stvari koje ta ku*va izmišlja, ko bi bre sa takvom devojkom imao bilo šta, a kamoli vezu. Neka me više nikada ne uzima u usta ili ću je ja ućutkati - rekao je Karlo.


Podsetimo, Ana Korać je tokom boravka u Beloj kući izjavila da je bila u ozbiljnoj vezi sa Karlom , dok Maja Marinković tvrdi suprotno i ističe da je on bio u vezi sa njenom drugaricom plavušom, a da je Koraćeva htela da ga preotme i stalno ga smarala.

- Ana je htela da rasturi vezu mojoj drugarici koja je bila sa Karlom. Bila je jako uporna i uhodila ga je, a sve kao slučajno se sretnu na istom mestu. Ona je Karlu možda neki put služila samo za seks, ali nikada nisu bili u bilo kakvoj vezi, a kamoli ozbiljnoj - tvrdi Maja.

- Maja priča gluposti i nije istina da je Karlo tada bio sa tom devojkom u vezi. Ja sam tu devojku upoznala u isto vreme kada i Karlo, moj tadašnji dečko, što znači da smo je u
isto vreme upoznali, a nas dvoje smo tada bili u vezi. Tako da ja ništa nisam mogla da rasturim - rekla je Ana.


Povodom ovoga nastao je opšti haos u Zadruzi 2, pa je voditelj Milan Milošević pokušao
da sazna šta je istina, pošto su se oglasile obe zadrugarke sa različitim verzijama priče. Tada je Ana prva počela da objašnjava šta se dešavalo između nje i Karla.


- Nas dvoje smo bili na žurki na moru i tada sam upoznala tu devojku. Karlo je fin i kulturan momak. Ja sam imala odličan odnos sa njim. Muka mi je od ovih pričica. Karlo i ja je nismo poznavali, upoznali smo je isto veče - tvrdila je Ana dok ju je Maja demantovala.

Ana Korać

- Prestani bre da lažeš, kako te nije sramota više. Devojka se godinama zabavljala s njim. Ana vrlo dobro zna za tu devojku, nego joj je krivo što ju je Karlo oduvao zbog nje. Ja ne želim da kompromitujem devojku, ne znam da li želi da bude medijski eksponirana. Ja govorim istinu i daću vam dokaze. Karlo i ta devojka se mnogo vole, a Ana je samo ljubomorna - rekla je Marinkovićka i napravila pometnju unutra da se i voditelj umešao
i pitao Anu da li može da kaže od kada do kad je bila sa Filićem, budući da su bili u vezi.


- Nemam pojma, imaju na mom Instagramu fotografije. Kada sam ja ušla u Zadrugu 1, bilo je leto, ja sam bila kod njega, ili pre zime - rekla je Ana.

Nakon ovog odgovora David je poludeo i počeo da joj prebacuje.

Ana Korać David Dragojević

- Ana pitanje je bilo samo koliko ste bili zajedno, a ne da nam sad sve prepričavaš i
opet nisi odgovorila. Reci konkretno - uralao je Dragojević, dok se Koraćka još više
zbunila i počela da histeriše.


- Ne pada mi na pamet, neka me kazne i mesečnim honorarom. Pošto oni znaju ceo moj život, neka pričaju. Ne mogu da progovorim nijednu jedinu rečenicu, a da ne skoče
Miljana, Lepi Mića - vadila se Ana.


Izvor: telegraf.rs / Printskrin: Youtube/Zadruga Official

 
 
 ❮ Nazad