NIKO ZA NJU NIJE ČUO DOK SE NIJE UDALA ZA SRPSKOG FUDBALERA: A sad cela Srbija BRUJI o njenom dekolteu do pupka u CRKVI! Ovo su pravila oblačenja kad se ULAZI u SVETINJU 
Studentkinja prava Tamara Čupković, koja je rekla "da" fudbaleru
Loli Smiljaniću, u crkvi je tokom ceremonije venčanja izabrala venčanicu sa dubokim dekolteom o kojem bruji cela Srbija. 


Sa druge strane, ima onih koji koementarišu da ona nije ni prva ni poslednja koja tako izgleda na venčanju u crkvi, te da je izgledala fenomenalno.

Odgovor za to da li je tako trebalo da se obuče ili ne možda bi mogao da se nađe i u samom
pravilniku koji nalažu crkveni običaji gde piše:


"U crkvi treba da smo odeveni pristojno, bez prepunih stomaka, žvakaće gume, upadljive šminke, držanja ruku u džepovima, ljubopitljivog posmatranja ostalih vernika, smeha i razgovora. Pristojno odevanje isključuje kratke suknje, šortseve, suknje sa dubokim izrezom, provokativnu i prenapadnu odeću. Začuđujuće je to što ljudi nikad ne postavljaju pitanje kako da se obuku za odlazak u
pozorište ili u goste prijateljima, a kada idu u goste svome Gospodu i Spasitelju, za Njegovu Svetu Trpezu, gde dobijaju dar života, tu se o načinu oblačenja ili nepotrebno polemiše ili se na to čak i ne obraća uopšte adekvatna pažnja. ", piše na sajtu Saborne crkve u Beogradu.


Izvor: kurir.rs / FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM❮ Nazad