MA KAKVE DIJETE?! ANA NIKOLIĆ LIPOSUKCIJOM ISISALA SALO IZ STOMAKA! Pukla je oko 10.000 evra jer je bilo dosta posla na operacionom stolu
Mnoge poznate ličnosti podvrgle su se invazivnim metodama da bi skinule salo sa stomaka, pa je tako nedavno i Ana Nikolić uradila liposukciju, saznaje Kurir.

Pevačica, koja se drastično ugojila i promenila svoj lični opis, na razne načine pokušavala je da
smrša, ali to joj nije polazilo za rukom. Štaviše, kad započne rigoroznu dijetu i počne da trenira, ubrzo posustane i vrati kilograme. Upravo zbog toga, Nikolićeva je uradila liposukciju tela, a rezultati će biti vidljivi nakon nekoliko dana.

"Ana se podvrgla ovom savremenom zahvatu za isisavanje sala iz pojedinih delova tela na jednoj privatnoj klinici. Nije više mogla da se muči, pa je odlučila da sve reši uz pomoć hirurga. Ona je
odlično podnela operaciju, koja nije imala nikakvih komplikacija. Hirurg se navodno najviše posvetio zahvatu stomaka, butina i ruku, gde je imala najviše masnoće. Nju je ovo sve koštalo oko 10.000
evra, budući da je bilo dosta posla na operacionom stolu", otkriva naš dobro obavešten izvor i dodaje da su pevačicu na klinici savetovali da mora povesti računa o ishrani posle alternativne metode mršavljenja.

"Da bi telo poprimilo novi oblik, Ana ne sme jesti sve, već joj je prepisana nova ishrana. Nije
rigorozna kao mnoge dijete, ali moraće zdravije da se hrani, odnosno da u organizam unosi što više povrća i prirodnog šećera da bi što brže izgubila na kilaži", završava naš izvor.


Pevačica je dala sebi kratak rok da liniju dovede u red i da izgleda bar upola kao nekada, jer uskoro izdaje novi album. S obzirom na to da je do intervencije vredno radila u studiju, najviše se posvetila svom fizičkom izgledu, kojim želi da šokira sve.

Podsetimo, Ana je uvek varirala s kilažom. Kada nije pazila na ishranu, a konzumirala je alkohol,
ona se gojila po 10 kilograma, a isto tako je brzo i mršavila. Međutim, pre tri godine ona je kilažu povećala za oko 50 kilograma, kojih ne može da se reši.


Izvor: kurir.rs / Foto: FOTO: ZORANA JEFTIĆ❮ Nazad