On zna da vreme za laži ističe: Žena sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina se oglasila nakon krivične prijave za proganjanje
- Treba samo da se upitate zašto Miroslav nije odleteo da priloži DNK i dokaže da govori istinu? Mogu vam reći da je sve velika glupost - kaže Mirjana

Mirjana Antonović oglasila se nakon što je Miroslav Ilić dao izjavu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, nakon podnete krivične prijave protiv nje za navodno proganjanje.
- Miroslav je saslušan, sad će biti red na mene. Mislim da mojim prijateljima ne moram puno da objašnjavam. Sa ovom glupom tužbom neće uspeti da zaobiđe glavno suđenje. Mogu samo da vam kažem da je glavno suđenje u vezi Devina zakazano za 14. oktobar. On zna da se približava vreme
da istina izađe na videlo, a vreme za laži ističe - kaže Mirjana.


- Ovo su očigledno njegovi poslednji trzaji. Sve je već pokusao nebi li zaustavio slučaj. Ne zna više
šta bi. Možda misli da me uplaši sa ovim potezom. Treba samo da se upitate zašto Miroslav nije odleteo da priloži DNK i dokaže da govori istinu? Mogu vam reći da je sve velika glupost. Naveo je proganjanje sa tekstovima i jednu priču iz moje knjige kad sam ga iznenadila pre 30 godina.
Današnja tehnologija nam je, hvala Bogu, omogućila da blokiramo osobe sa kojima ne želimo da komuniciramo. Da nije tako sudnice bi bile prepune ovakvih kao što je Miroslav - objašnjava Mirjana.


Fotografija Mirjane Antonovic.

Ovu sliku gde smo Miroslav i ja, sto nas je Brena iznenada slikala, u sedmom mesecu trudnoce postavljam za pametnog gospodina Dusana i njemu slicni koji uskacu na moj fb da sire laz i nerviraju moje prijatelje.

Godpodine DUSANE! Najgore je kad se neko pravi pametan a nije u stanju da se prvo uputi u
cinjenice. Vi mene ne poznajete a ni sad niste moj prijatelj. Koliko vidim vi ste iz Georgije a ja iz
New Yorka. Sebi uzimate za pravo da sirite lazi. 


- Kad sam ga iznenadila pre 30 godina, bili smo još uvek u vezi. On vrlo dobro zna šta se sa
Devinom i sa mnom dogovarao i diskutovao. Mogu samo da pretpostavim da je kućna cenzura povećala pritisak i zbog toga izvodi jednu glupost za drugom - zaključila je Mirjana.


Podsetimo, Miroslav je protiv Mirjane podneo krivičnu prijavu za proganjanje, povodom čega je saslušan.

Kada je reč o suđenju oko utvrđivanja očinstva, ono traje godinama unazad, pošto Miroslav izbegava da se pojavi na sudu kako bi se zvanično utvrdilo da li je on otac Devina Antonovića.

Izvor: telegraf.rs / Foto: facebook❮ Nazad