DARKU LAZIĆU ESTRADNA MAFIJA PRETI DA ĆE ZAVRŠITI KAO ŠABAN ŠAULIĆ?! Duguje opasnom momku oko 300.000 €, novac potrošio na LEČENJE i SKUPE AUTOMOBILE i MOTORE
Pevaču Darku Laziću trenutno kipi pod nogama zbog
neraščišćenih odnosa sa ljudima koji su usko povezani sa
estradnom mafijom, a koji mu sada navodno prete zbog dugova i govore da će završiti kao nedavno preminuli pevač Šaban Šaulić!


Naime, pevač je u nekoliko navrata i pre udesa uzimao novac na zajam i računao na to da će raditi i tako vraćati svoj dug, što na kraju nije uradio, pa sada glavu stavlja u torbu.

Pevač navodo duguje jednom estradnom menadžeru 300.000 evra, a te pare je potrošio i za lečenje i za kupovinu skupih automobila i motora.
"Darko je uzimao novac i nemilice trošio. Računao je na to da će dug odraditi gostovanjima i
pevanjem i tako ga otplatiti. Uzimao je novac za skupa kola, letovanja i troškove koji nisu mali jer je svima poznato da je novac trošio na kocku i drogu. Međutim, u otplati duga ga je prekinula nesreća i tada je morao da pozajmi pare za lečenje, koje je veoma skupo. I tu već nastaju problemi jer niko
nema pare za bacanje. Ti ljudi koji su mu pozajmljivali novac su se jako naljutili jer se nakon lečenja vratio starom životu, a to se nije dopalo ljudima koji su mu pozajmili novac. Darko je ponovo počeo da pije, a plaše se da će u jednom trenutku ponovo uzeti i drogu", tvrdi naš izvor i dalje nastavlja:

"Pozvali su Darka i rekli mu šta da radi. Prvo je bilo da snimi pesmu i počne da peva što pre, a drugo, ako ponovo zagazi u poroke, neće im trebati, a da mu dugove sigurno neće oprostiti."

Izvor: Kurir.rs❮ Nazad