Milica Pavlović: Breni bih bila bolja snajka od Prije, mene bi više volela
- Čija god da budem snajka, biću najbolja snajka i najviše će mene voleti. I samo mene - rekla je Milica

Već neko vreme priča se o bliskosti Milice Pavlović i Stefana Živojinovića, koji su nedavno snimljeni prilikom odlaska na ručak u jedan beogradski restoran, odakle su produžili zajedno dalje.
S tim u vezi Milci je postavljeno pitanje šta bi joj falilo da posle Aleksandre Prijović postane druga Brenina snajka, a ona kaže da bi mogla biti samo prva i najvoljenija.

- Čija god da budem snajka, biću najbolja snajka i najviše će mene voleti. I samo mene - rekla je
Milica.


Na pitanje da li će Breni biti bolja od Aleksandre, takođe je vrlo samouvereno odgovorila.

Aleksandra Prijović, Stefan Živojinović, Grand Specijal

- Ja sam rekla čija god snajka da budem biću najbolja i voleće me najviše od svih ostalih snaja koliko nas bude bilo već! - sa osmehom je prokomentarisala mlada zvezda, koja je nahvalila Stefana.

- Stefan je meni mnogo drag, mio, vaspitan. Nije ni čudo kad znamo iz kakve porodice dolazi, ko su
mu roditelji

i kakva je njihova slika u javnosti. Ništa manje ne može ni da se očekuje od njihove dece. Meni prijaju dobri ljudi, nasmejani, pozitivni, vedri, a on je takav. Mi se družimo i mnogo mi prija druženje s njim - objasnila je Milica koju su vaspitali i odgojili baka i deka.

Milica Pavlović
Foto: Luka Bošković/Stefan Stojanov

Kako kaže, oni jedva čekaju da se ona uda.

- Moji baba i deda, koje volim najviše na svetu, naravno priželjkuju to, ali samo neka sve ide svojim tokom. Baš na
dan kada sam ja promovisala svoj video oni su imali seosku slavu, a ja nisam mogla da budem
s njima. To me je veoma rastužilo i potreslo jer smo mnogo vezani, a za njih je ta seoska slava veliki događaj - rekla je Milica.


Milica Pavlović, more, kupaći

Inače, tokom razgovora Milica je prokomentarisala i odnos prema nekadašnjem trouglu Kija-Sloba-Luna, a sve je počelo pitanjem da li je čula da je Kija ima zdravstvenih problema.

- Ozbiljno? Ne, nisam čula. Sad sam se iskreno veoma zabrinula. Pozvaću je ovih dana da vidim o čemu se radi, ali znam da je ona jaka i da će se sve rešiti. Kija i ja smo bile u emisiji kod Ognjena Amidžića zajedno, izvele smo moju pesmu "Tako mi i treba", naše energije se poklapaju - počela je Milica.

Milica Pavlović, more, kupaći

- Mnogi su mislili da sam izabrala stranu, što nije tačno. Sa Kijom sam u super odnosima, kao i sa Slobom. On je bio nedavno na mom nastupu, mahnula sam mu sa scene. Isto tako planiram da i ja odem na njegove nastupe i da uživam jer znam da pravi vrhunsku atmosferu. Te njihove stvari - Kija, Luna, Sloba, rijaliti - mene ne ineresuju, ne pratim, nije je u mom opsegu interesovanja da se bavim tuđim privatnim stvarima - zaključila je Pavlovićeva za Svet.

Izvor: telegraf / Foto: telegraf❮ Nazad